Lara Stešević: Dobila sam ponude za rad u Turskoj i Indiji

Iako su svakog dana imali brojne obaveze, organizatori su se kaže, potrudili da djevojke upoznaju i ostrvo Tajvan na kojem se takmičenje održavalo.
219 pregleda 4 komentar(a)
Ažurirano: 10.03.2017. 14:12h

Manekenka Lara Stešević, nedavno se vratila sa takmičenja Queen of Brilliancy International, koje se na Tajvanu održavalo od 9. do 27. februara, a kako je otkrila za „Vijesti“, prenoseći utiske iz Kine, iako nije ostvarila dobar plasman, učešće joj je donijelo brojne poslovne ponude.

„Bilo je 60 učesnica iz svih krajeva svijeta. Pripreme za finalnu noć odvijale su se svakodnevno. Toliko lijepih djevojaka na jednom mjestu, a ni jednog trenutka se nije osjećala konkurencija“, prepričava 16-godišnjakinjaž, dodajući da je tokom prvih dana zadatak svih takmičarki bio predstavljanje sebe i zemlje iz koje dolaze, a nakon toga su uslijedili fotografisanja.

„Najviše sam se družila sa djevojkama iz okruženja, ali sam stekla i nova prijateljstva širom svijeta“, pohvalila se Stešević, koja ističe da je bila najmlađa takmičarka.

„Pošto sam sa svojih 16 godina bila najmlađa učesnica, moja mentorka, Nina Stanišić, inače vlasnica agencije Nacional Style koja me je i poslala na takmičenje, prenijela mi je svoje iskustvo sa brojnih svjetskih takmičenja na koje je i sama išla i to mi je puno pomoglo“, kaže ona.

Iako su svakog dana imali brojne obaveze, organizatori su se kaže, potrudili da djevojke upoznaju i ostrvo Tajvan na kojem se takmičenje održavalo.

„Obišli smo gotovo cijeli Tajvan. Bili smo i po nekoliko dana u većim gradovima, ali najjači utisak na mene je ostavio grad Taipei u kojem se nalazi i Taipei 101, zgrada koja je druga po visini u svijetu“, opisuje ona.

„Imala sam priliku da upoznam njihovu kulturu i običaje, obišli smo veliki broj nacionalnih parkova i njihovih hramova. Prisustvovali smo paradama i karnevalima koji su svi bili u znaku zmaja, pošto je tokom našeg boravka tamo, još uvijek trajala kineska Nova godina“, priča Stešević i dodaje da su domaćini bili izuzetno gostoljubivi i prijatni.

„Finalna noć je bila za pamćenje... Predstavila sam se u nacionalnoj nošnji Crne Gore i u večernjoj haljini, koju je dizajnirala naša poznata kreatorka Marina Banović – Džuver, kojoj se ovom prilikom zahvaljujem, dok zahvalnost za sponzorstvo dugujem opštini grada Podgorica“, istakla je manekenka, koja nije razočarana što se kući nije vratila sa lentom.

„Nagrađena sam samim tim što sam doživjela i bila dio tima jednog velikog takmičenja. Što se tiče mojih planova, čeka me još jedno takmičenje – Miss Bikini Universe, koje će se održati u Pekingu. Ovim takmičenjem sam dobila i veliki broj ponuda za rad u Turskoj, Indiji i Kini“, pohvalila se ona.

Galerija

Bonus video: