Mis zime: Želim titule i sa većih takmičenja

„Sada sam okupirana time da završim srednju školu i upišem dizajn ili nešto slično. Ali ne želim da zapostavim ovaj posao, jer već dobijam ponude i planiram u maju putovanje“
163 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 08.03.2017. 14:06h

Cetinjanka Marija Samardžić, pobjednica tradicionalnog izbora „Miss Winter Tourism Montenegro“, koji je proteklog vikenda održan na Žabljaku, „Vijestima“ je prepričala utiske sa ovog takmičenja i otkrila svoje planove za svijet mode. Za početak 18-godišnja “mis zime” je kazala kako se prijavila za ovo takmičenje.

„Već neko vrijeme sam članica agencije AR scouting, pa sam odmah na početku imala sreću da sarađujem sa izuzetnim ljudima, profesionalnim fotografima, šminkerima i frizerima, koji su odigrali ključnu ulogu u tome da zavolim ovaj poziv“, objašnjava ona i dodaje da su upravo ti ljudi „krivci“ za njenu prijavu na izbor.

„Pošto su im se svidjele moje slike, a i na insistiranje moje drugarice Vjere Latković koja je u istoj agenciji, da učestvujemo, prošle smo u uži izbor i krenule u dvodnevnu avanturu“, priča ona i dodaje da se nije nadala pobjedi.

„Ostale djevojke su bile prelijepe, lijepo smo se družile, šetale i uživale u ambijentu predivnog hotela Polar Star na Žabljaku, gdje se i ove godine održao izbor“, opisuje Samardžić, dodajući da su takmičarke pred žiri izašle u haljinama Jelene Roganović - Đurić i Kristine Bekvalac.

Marija Samardžić ističe da joj pobjeda nije bila glavni i jedini cilj.

„Nisam bila opterećena osvajanjem prvog mjesta i sam čin prozivke mog imena, doživjela sam spontano i uzbuđeno. Dok sam primala lentu i krunu, nisam ni bila svjesna događaja, tek kad su počeli da mi čestitaju, shvatila sam da je stvarno“, priznaje ona, a zatim opisuje dosadašnja iskustva u svijetu modelinga.

„Što se tiče mog iskustva sa modom, ono je skromno. Pratim modne revije i modna dešavanja. Radila sam par revija, ali mislim da ću prava iskustva tek steći kada pođem na inostrano tržište“, kaže ona i nagovještava da je već dobila poziv, ali je odlazak odložila zbog školovanja, s obzirom na to da trenutno završava četvrti razred gimnazije.

„Sada sam okupirana time da završim srednju školu i upišem dizajn ili nešto slično. Ali ne želim da zapostavim ovaj posao, jer već dobijam ponude i planiram u maju putovanje“, kaže Samardžić, koja se nada da će iskoristiti svoju šansu.

„Dok sumiram utiske sa prvog izbora na kojem sam učestvovala, voljela bih da titulu mis u budućnosti osvojim i na većim i svjetskim takmičenjima“, priznala je ona.

Galerija

Bonus video: