Odjeća za cijelu porodicu

"U pozadini nove kolekcije za proljeće/ljeto je priča o prirodi, zelenilu, pa se na nekim modelima mogu vidjeti bicikla i cvjetni dezeni"
103 pregleda 0 komentar(a)
walone, Foto: Arhiva Vijesti
walone, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 01.03.2017. 17:39h

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog predstavljanja, kosovski brend Walone Fashion Group ponoviće učešće na crnogorskoj Nedjelji mode, koja će se održati od 17. do 21. aprila, a u razgovoru za Vijesti, Benek S. Osmani, koja je jedan od članova dizajnerskog tima, otkrila je šta ljubitelji mode mogu očekivati ovoga puta.

“Nova kolekcija je veoma posebnog dizajna, a u njenoj pozadini je priča o prirodi, zelenilu, pa se na nekim modelima mogu vidjeti bicikla i cvjetni dezeni”, ispričala je Osmani, koja dodaje da je kolekcija ranije predstavljena u Turskoj, pa planiraju sličnu prezentaciju i u Crnoj Gori.

Prema njenim riječima svi modeli su namijenjeni posebnim prilikama, a kolekcija je pripremljena za sezonu proljeće/ljeto 2017. godine.

“Naš cilj je da, kada klijenti uđu u naše radnje ili na naše revije, cijela porodica može da pronađe nešto za sebe. Za žene imamo veliki izbor haljina, ukoliko se udaju mi im možemo ponuditi i vjenčanice i haljine za tu posebnu priliku, njihovi muževi mogu pronaći odijela, a imamo i kreacije za djecu, takođe namijenjene za posebne prilike”, objasnila je Osmani, koja je prenijela utiske i sa prošlogodišnje Nedjelje mode.

“Tada smo učestvovali na jesenjoj Nedjelji mode i mnogo nam se dopalo. Organizacija je bila veoma dobra, manekeni su bili veoma lijepi, prijatni i druželjubivi. Naša revija na kraju je bila veoma dobra i dobili smo puno komplimenata. Sve je bilo savršeno, ambijent, pista... Jedva čekamo da dođemo ponovo”, poručila je ona.

Nedjelja mode trajaće tri dana i tradicionalno će se održavati na različitim lokacijama. Tako će Montenegro Fashion Week 17. aprila u Capital Plazi otvoriti brend Akatelier, druga noć će se odvijati u 19. na Imanju Knjaz, a zatvaranje će biti održano 21. u hotelu Hilton.

Pored brendova Walone Fashion Group i Akatelier, u okviru manifestacije predstaviće se i crnogorska dizajnerka Marina Banović - Džuver, Maja Tošković, a svoju kolekciju podgoričkoj publici pokazaće i italijanski kreator Đani Kalinjano.

Bonus video: