Prvi Kids Fashion Week Montenegro u Podgorici

Manifestaciju Kids Fashion Week Montenegro, organizuje crnogorski dizajner Aleksandar Dado Jovanović pod licencom Miss World u okviru koje se organizuje i Internacional Kids Fashion Week.
64 pregleda 3 komentar(a)
Aleksandar Dado Jovanović, Foto: Ivana Modrlanović
Aleksandar Dado Jovanović, Foto: Ivana Modrlanović
Ažurirano: 20.02.2017. 12:31h

Prvi Kids Fashion Week Montenegro, održaće se u utorak, 28. februara, 1. i 2. marta u hotelu Hilton, a sve tri večeri počeće u 20 sati, saopštili su organizatori.

Prve večeri najmlađi manekeni i manekenke nosiće modele italijanskog brenda “Original Marines”, nakon čega će uslijediti proglašenje tri najbolja rada koja su crtala djeca od dvije do šest godina, a na temu Extrime Intimo brenda “moja pidžama iz snova”. Te večeri trideset radova djece na istu temu će biti izloženo, a u muzičkom dijelu nastupiće solisti škole Danijela Alibabića “D-Moll”.

Narednog dana biće prikazana modna revija brenda “Sarabanda”, a nakon toga prisutne će zabavtiti hor škole “D-Moll”.

“Treći dan Kids Fashion Weeka je edukativnog karaktera i posvećen djeci sa daunovim sindromom koja će nam se predstaviti sa modnom revijom butika “Poletarac” sa Cetinja, genetičar će nas bolje upoznati sa daunovim sindromom, zatim će uslijediti modna revija sa mališanima iz dječjeg doma “Mladost” iz Bijele, kao i malim profesionalnim manekenima”, obećavaju organizatori, koji ističu da će i na zatvaranju za muzički dio biti zaduženi polaznici škole “D-Moll”.

Voditelj manifestacije će biti aktuelna mis Crne Gore Tea Babić.

Manifestaciju Kids Fashion Week Montenegro, organizuje crnogorski dizajner Aleksandar Dado Jovanović pod licencom Miss&Mister World u okviru koje se organizuje i Internacional Kids Fashion Week.

Bonus video: