Haljine dostojne crvenog tepiha

Nova kolekcija nosi naziv 'Father', a Lukić je inspiraciju pronašla u različitim segmentima prošlog stoljeća
194 pregleda 0 komentar(a)
Dejana Lukić, Foto: Miloš Mašković
Dejana Lukić, Foto: Miloš Mašković
Ažurirano: 09.02.2017. 12:40h

Crnogorska kreatorka Dejana Lukić, koja stoji iza brenda Madam Maya, pripremila je kolekciju koja će biti predstavljena na proljećnom izdanju modne manifestacije Fashion Connection, a kako je objasnila za “Vijesti” ljubitelji mode će vidjeti “haljine dostojne crvenog tepiha”.

“Moja nova kolekcija nosi naziv 'Father'. Mislim da ta jedna riječ govori sve, a inspiraciju sam pronašla u različitim segmentima prošlog stoljeća, što se može vidjeti i iz samih odjevnih komada - haljina dostojnih crvenih tepiha i ženskih odijela”, ispričala je ona.

“Iako je moja kolekcija inspirisana prošlim stoljećem, ona i te kako pokazuje da jedna savremena žena nije izgubila svoju senzualnost uprkos tempu današnjeg života, ali isto tako da zaista počinjemo da živimo tek kada se oslobodimo svih stega koje nam život nametne”, poručuje Dejana Lukić.

Ona je istakla da uvijek vodi računa o nosivosti kolekciji, pa i ove modele dame mogu nositi u svakodnevnim, a ne samo specijalnim prilikama.

“Što znači da pristaju mnogim ženama. Ipak, ovoga puta su na meti bile poslovne žene koje imaju istančan ukus i koje znaju šta žele. I baš za takve žene u mojoj kolekciji mogu se pronaći kako svečane modeli tako i oni svakodnevni”, objasnila je ona i istakla da je kolekcija pripremljena za sezonu proljeće/ljeto 2017.

Kako je otkrila, za izradu kolekcije u kojoj preovladavaju “prave boje proljeća”, dizajnerka je koristila najkvalitetnije prirodne materijale, a cjelokupni rezultat ukoliko sve bude teklo po planu predstaviće i van Crne Gore.

“Prvo planiram da svoju kolekciju predstavim na crnogorskom Fashion Connectionu, zatim u planu imam neke od evropskih metropola”, kazala je ona, a zatim otkrila da među klijentelom ima i poznatih dama.

“Ono na šta sam najponosnija jeste saradnja sa Svetlanom Cecom Ražnatović. Ceca neće nositi samo jedan moj model već više njih, jer saradnja ide na malo duže staze. Raditi za tako veliku zvijezdu kao što je ona za mene je pravi izazov. Pored Cece mogu najaviti i još neke ličnosti sa javne scene, ali to bih ostavila za neki naredni razgovor”, nagovijestila je Lukić.

Bonus video: