TRIK ZA UDOBNOST

Zašto Kejt Midlton kupuje cipele u tri različite veličine

I mnoge druge poznate djevojke to rade
5925 pregleda 2 komentar(a)
Vojvotkinja o Kembridža Kejt Midlton, Foto: Reuters
Vojvotkinja o Kembridža Kejt Midlton, Foto: Reuters
Ažurirano: 29.05.2019. 16:34h

Ako vam nije jasno zašto morate da probate različite veličine cipela, kako biste našle odgovarajuće koje ponekad nijesu 'vaš broj' - ne brinite, to je sasvim uobičajeno. I nije riječ samo o nekvalitetnoj obući koja često stiže u naše prodavnice. 'Nesaglasnost' u veličinama postoji i među čuvenim brendovima.

Nije nikakva vijest da Kejt Midlton ima zavidnu kolekciju obuće. Ali, ona što mali broj ljudi zna jeste činjenica da vojvotkinja od Kembridža kupuje tri različite veličine cipela, zavisno od toga koji je brend u pitanju.

Naime, cipele sa visokom štiklom iz Jimmy Choo kolekcija kupuje u veličini 38,5 dok modele brenda Rupert Sanderson kupuje u broju 38. Kada je riječ o sandalama sa potpisom L. K. Benet, vojvotkinja kupuje broj 39 jer je to uglavnom obuća sa otvorenim prstima, a ona želi da izbjegne bolove u nogama, piše časopis Grazia.

Vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl, koristi isti trik da bi joj bilo udobno. Zanimljvo je da se među fotografijama na njenom Instagram profilu može naći i ona na kojoj se, pored cipela, jasno vidi i etiketa koju je zaboravila da skine sa haljine.

"Poznate dame često nose veće cipele da bi izbjegle bolove i oticanje stopala. Sve zavisi od toga kako se osjećate kada nosite cipele i ponekad je bolje odabrati veći broj od onog koji inače nosite“, prenosi list mišljenje modnih stručnjaka.

Poznate dame najčešće stave komad vate kako bi popunile prostor ispred prstiju, a u slučaju da vam smeta, vatu možete ukloniti.

Preporučujemo za Vas