SUPRUGE PREDSJEDNIKA SAD-a I CRNE GORE

Prve dame u crnom: Melanija ili Lidija?

Lidija Đukanović je nosila čipkanu haljinu sa providnim djelovima na ramenima i rukavima, dok se Melanija Tramp odlučila za crni kombinezon elegantnog kroja
42442 pregleda 28 komentar(a)
Predsjednik Crne Gore I SAD-a sa suprugama, Foto: Predsjednik.me
Predsjednik Crne Gore I SAD-a sa suprugama, Foto: Predsjednik.me
Ažurirano: 25.09.2019. 18:49h

Milo Đukanović, predsjednik Crne Gore prisustvovao je tradicionalnom prijemu koji za šefove država organizuje predsjednik SAD-a Donald Tramp. Đukanović se sa suprugom Lidijom fotografisao sa Trampom i njegovom suprugom Melanijom.

Tramp Djukanović
Predsjednici Crne Gore i SAD-a sa suprugama(Foto: predsjesdnik.me)

Obje prve dame obuke su se u crno. Lidija Đukanović je nosila čipkanu haljinu sa providnim djelovima na ramenima i rukavima, dok se Melanija Tramp odlučila za crni kombinezon elegantnog kroja. Gospođa Đukanović je na sebi imala više detalja: lančić, kaiš i prstenje na rukama. Frizura prve dame Crne Gore u nešto je opuštenijem stilu, dok je kod prve dame SAD-a "svaka dlaka na svom mjestu".

Melanija Tramp i Lidija Đukanović
Melanija Tramp i Lidija Đukanović(Foto: predsjednik.me)

Iako tradicionalniji modni znalci smatraju da crna čipka nije poželjan izbor za formalne prilike, taj materijal je prije dvije godine odabrala i supruga crnogorskog premijera na dočeku američkog potpredsjednika Majkla Pensa.

Premijer Crne Gore i potpredsjednik SAD sa suprugama
Premijer Crne Gore i potpredsjednik SAD sa suprugama(Foto: YouTube/PrintScreen)
Preporučujemo za Vas