KOMBINOVANJE RAZLIČITIH DEZENA

Moderno je: Spojite nespojivo i izgledajte fantastično

Kombinovanje odjeće različitih dezena koji "nijesu u skladu" jedan je od vodećih trendova i ove sezone
1707 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Instagram/consumencia
Ilustracija, Foto: Instagram/consumencia

Već nekoliko sezona djevojke koje modu prate u stopu vole da kombinuju neobične dezene i kreiraju vizuelno upečatljivu odjeću koja na prvi pogled nikako ne izgleda spojivo.

odječa
Ilustracija(Foto: Instagram)

Sudeći po Street Style fotografijama sa nedjelja mode u Parizu, Milanu ili Kopenhagenu šareni i veoma upečatljivi outfiti, od dva ili više dezena koji "nijesu u skladu" vodeći su trendovi i ove sezone, piše Elle.

odjeća
Ilustracija(Foto: Instagram)

Svjetski poznate trendseterke, modne blogerke, stilistkinje i Instagram zvijezde za odlaske na revije prestižnih modnih kuća kombinovale su printove na vrlo zanimljive načine i dale inspiraciju za detaljnije pregledanje garderobere i spajanje odjeće za koju niko ne sanja da bi je mogao spojiti.

Super popularni zmijski print fantastično se uklapa uz gotovo sve druge printove, od pruga i tačkica pa sve do kariranog, a karirani uvek možete spojiti s kockicama drugih veličina i boja i kreirati zanimljiv i poseban look.

odjeća
Ilustracoja(Foto: Instagram)

Ako mislite da ćete izgledati smiješno kada spajate “nespojive” printove uvijek možete igrati na kartu boje, ako se boje slaži printovi se neće toliko sudarati. 

odjeća
Ilustracija(Foto: Pinterest)

No, ako ste ove sezone posebno hrabri, možete pokušati da spojite šta god vam padne na pamet. Sudeći po fotografijama sa svjetskih nedjelja mode, poželjno je poigrati se, pa čak i ako malo pogriješite.

odjeća
Ilustracija(Foto: Pinterest)

Sami možete prosuditi da li vam se dopada kad je jedino pravilo da nema pravila.