Megan Markl: Od glamura do jednostavnosti

Iako je tokom života na britanskom dvoru uvijek voljela da se ističe, kako bojama odjeće, tako i markama, bivša glumica sada nosi tek nekoliko boja kako bi je paparazzi zaobilazili, ali i kako bi poslala važnu poruku

8272 pregleda 0 komentar(a)
Megan Markl, Foto: Instagram
Megan Markl, Foto: Instagram

Otkako su se preselili "preko bare", princ Hari i Megan Markl rijetko se mogu vidjeti u javnosti. Nedavno su ih paparazzi ulovili kako raznose hranu sipomašnima, a posljednji put su viđeni na putu na jedan sastanak u Los Angelesu u prilično jednostavnoj odjeći s neizostavnim zaštitnim maskama.

Megan je za ovu oriliku odabrala asimetrični model krem lanene haljine brenda «Magic linen» koji košta oko 60 eura.

foto: Instagram

Haljinu je uparila s dvobojnim Chanel baletankama, pletenim šeširom i malom crnom torbicom.

U posljednjih nekoliko mjeseci, modni stilisti primijetili su promjenu u modnom izrazu Megan Markl. Dok tokom života u Londonu obično nosila kompletiće upečatljivih boja, Megan se sada drži bijele, bež i crne boje, s ponekim "izletom" u plavo.

foto: Instagram

Stilistkinja Susie Hasler rekla je kako Meghan odjećom pokazuje solidarnost s borbom protiv rasizma te ujedinjenost s ljudima. "Naravno da je Megan svjesna simbolike boja. Bijela je način da pokaže svoj stav. Pokazuje da je ujedinjena s ciljevima koje zagovara", poručila je Hasler.

Inače, Megan je čak i tokom života na britanskom dvoru promovisala manje poznate brendove, ali je takođe voljela skupe stvari slavnih dizajnera. No, sada su joj se očito prioriteti promijenili pa više ne mora "šokirati" mase, piše Gloria.hr.

Bonus video: