Ovakve jakne su hit: Izgledaćete odlično i biće vam toplo

Skoro da ne postoji dizajnerski brend koji u svoju kolekciju jesen/zima 2020. nije uključio model prošivene jakne

25737 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Prošivene jakne odavno su prestale da budu samo sportski komad - postale su nezaobilazne u raznim zimskim kombinacijama.

foto: Pinterest

"Možemo samo biti srećni što je nosiva i topla odjeća postala ‘in’", piše Grazia uz napomenu da prošivene jakne nijesu 'dozvoljene' samo za neobavezne trenutke, već se mogu iskombiniovati dovoljno dobro za odlazak u grad ili za poslovne prilike.

foto: Pinterest

Jakne koje su, kada je o odjeći riječ, ekvivalent jorgana, posebno su dobra vijest za one koji vole da im je toplo, ali ne i da na sebi vuku 'milion' slojeva tokom najhladnijih mjeseci u godini.

foto: Pinterest

Dok je prethodnih decenija ovaj trend imao estetiku usredsređenu na tinejdžere, za jesen/zimu 2020. kreirani su elegantni modeli za odrasle, prije svega zahvaljujući elegantnim stajlinzima brendova Bottega Veneta i Prada.

foto: Pinterest

Skoro da ne postoji dizajnerski brend koji u svoju kolekciju jesen/zima nije uključio model prošivene jakne sa punjenjem, ima ih u različitim krojevima, bojama i dužinama, na vama je samo da odaberete. Dodatna preporuka za izbor ovakvog komada je to što se svakako može nositi više od jedne sezone.

foto: Pinterest

Bonus video: