Kad je zima: Šta oblače poznate osobe u Njujorku

Ako ste ikada naišli na lokvu na ulici u cipelama sa tankim đonom, znaćete u čemu je prednost debelih đonova

4613 pregleda 0 komentar(a)
Olivija Palermo, Foto: Pinterest
Olivija Palermo, Foto: Pinterest

U Njujorku zna da bude prilično hladno i zato poznate ličnosti koje žive u tom gradu mogu da posluže kao inspiracija za biranje odjevnih kombinacija koje zadovoljavaju dva uslova: da vas utople i da budete u trendu.Ideje za odjeću i obuću koju možete nositi u stilu poznatih osoba ove zime su pred vama, doduše zbog obaveznog nošenja maske, neke od njih nije lako prepoznati..

Evo šta zvijezde iz Njujorka redovno nose kad je hladno

Pufnaste jakne

Ponekad jednostavno morate da obučete jaknu koja podsjeća na vreću za spavanje da biste izašli napolje, a da se ne smrznete. Primjer je manekenka Emili Ratajkovski.

foto: Pinterest

'Fensi' džemperi

Nabavite sebi jedan od toplih džempera koji su ove godine veoma popularni. Slijedite smjernice manekenke i glumice Irine Šajk.

foto: Pinterest

'Chunky' - cipele sa debelim đonom

Ako ste ikada naišli na lokvu na ulici u cipelama sa tankim đonom, znaćete u čemu je prednost debelih đonova. Srećom, oni su glavni trend ove sezone, tako da opcija ima na pretek. Primjer pokazuje manekenka Bela Hadid.

foto: Pinterest

Džemper haljina

Udobna džemper glavna je haljina koja treba da vas zanima tokom zime. I ove sezone su u trendu, tako da opcija za izbor ima na pretek. Nosi je Olivija Palermo.

foto: Pinterest

Kožne pantalone

Kožne pantalone dodaju dašak 'cool' izgleda „devojke iz Njujorka“ zimskoj odjeći, pa ih iz godine u godinu, čim zahladni, ponovo gledamo. Primjer je glumica Sara Džesika Parker.

foto: Pinterest

Vještačko krzno

Udobno vještačko krzno je neverovatno toplo, a može izgledati veoma luksuzno i nikada neće izaći iz mode. Iako je J.Lo na ovoj fotografiji u pravom krznu, na tržištu postoji toliko dobrih opcija od vještačkog krzna, da ne postoji ni jedan razlog da se ne odlučite za tu varijantu.

foto: Pinterest

Bonus video: