UVIJEK U TRENDU

Vještačko krzno: Tako efektno kao kaput, jakna ili prsluk

Vještačko krzno možete nositi u kombinaciji sa visokim potpeticama i haljinama, ali sa bajkerskim čizmama, prevelikim džemperima i farmerkama

3845 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Vještačko krzno može fantastično da se kombinuje sa raznim stilovima odijevanja, od sportske elegancije do veselih boho kombinacija.

foto: Pinterest

Odlično ide i uz farmerice i elegantne haljine. Bilo da se radi o kaputu, jakni ili prsluku, vještačko krzno će istaći svaku kombinaciju, dati joj dozu kreativnosti, ali i simpatičnog seksepila.

foto: Pinterest

Jedna od prednosti vještačkog krzna je u tome što može da izgleda veoma elegantno i kul u isto vrijeme bilo da se odlučite za klasične ili jarke boje.

foto: Pinterest

Vještačko krzno možete nositi u kombinaciji sa visokim potpeticama i haljinama, ali sa bajkerskim čizmama, prevelikim džemperima i farmerkama.

foto: Pinterest

Svjetska javnost, uključujući i najpoznatije modne kuće, prepoznaje prirodno krzno kao okrutnu i nepotrebnu praksu tako da veliki broj javnih ličnosti, prirodno krzno mijenja ne-životinjskim alternativama.

foto: Pinterest

U međuvremenu, razvila se diskusija i o tome koliko je vještačko krzno dobro za životnu sredinu, budući da se u njegovoj proizvodnji koriste razne štetne materije, pa proizvođači pokušavaju da pronađu formule koje bi bile manje štetne za okolinu.

foto: Pinterest
Preporučujemo za Vas