MODNA VRTEŠKA

Vraća se još jedan trend iz ’90-ih: Malo ko će se obradovati

Taman kad smo pomislili da se taj trend trajno 'penzionisao', uslijedilo je njegovo oživljavanje

23645 pregleda 3 komentar(a)
Manekenka Bela Hadid, Foto: Instagram/Pinterest
Manekenka Bela Hadid, Foto: Instagram/Pinterest

Ovih dana je na svom Instagram profilu Dua Lipa objavila slike s godišnjeg odmora koje golicaju maštu. Bilo je nemoguće zanemariti Duin razotkrivajući outfit – crnu haljinu toliko izrezanu da je tvrdnja da je malo reći da se tange "naziru".

Dua Lipa
foto: Instagram

Vidljive tange u modu je još 1997. lansirao modni ‘enfant terrible’ Jean Paul Gaultier, a zavladale su prvo svijetom slavnih, a zatim i ulicama početkom 2000-ih. Britney Spears, Paris Hilton, Christina Millian i Christina Aguilera samo su neke od zvijezda za koje smo mogli znati kakvo donje rublje nose ispod pantalona. I taman kad smo pomislili da se taj trend trajno 'penzionisao', uslijedilo je njegovo oživljavanje, piše Elle.

Hailey Bieber
Hailey Bieberfoto: Instagram/Pinterest

Hailey Bieber se 2019. na Met Gali pojavila u ružičastoj kreaciji Alexandera Wanga s vidljivim trakicama tangi iznad dubokog izreza haljine. Nekoliko mjeseci kasnije, na Versaceovoj reviji, i Bella Hadid je nosila sjajno odijelo ispod kojeg su se vidjele tange.

Bella Hadid
Bella Hadidfoto: Instagram/Pinterest

Trendu nije odoljela ni JLo, a nosila ga je i Kim Kardashian, ali najviše pažnje je privukla Beyonce u novom editorijalu za britanski Vogue, jer kraljica to ipak radi s najviše stila: iz toalete Christophera Johna Rogersa virile su Agent Provocateur tange s kristalima.

tange
foto: Instagram/Pinterest

Zavodljivo? Možda. Neudobno? Definitivno. Ima li šanse da izbjegnemo ovaj trend u 2021., premda smo ga već vidjeli na osobama 'dežurnim' u svijetu mode – treba se nadati.

Preporučujemo za Vas