Bilo kako, bilo kad: Hit haljina za sve prilike se ne predaje

Ukoliko još nemate ovakav komad, pribavite ga sebi dok još traju sniženja - koristiće vam i dok traje zima i u prvim danima proljeća

10810 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Instagram
Ilustracija, Foto: Instagram

Hladni dani ne treba da vas odvrate od namjere da budete lijepo stilizovane. Haljine od trikotaže ili džemper haljine protekle jeseni, ali i tokom zime su veoma populatne i mogu se kombinovati na bezbroj načina. Ukoliko još nemate ovakav komad, pribavite ga sebi dok još traju sniženja - koristiće vam i dok traje zima i u prvim danima proljeća. To je odlična investicija jer vas može spasiti u situacijama kad ne znate šta ćete da obučete. Može se nositi bilo kako, bilo kad.

Pletena haljina, naročito ako se opredijelite za neku od jednobojnih idealna je osnova koju možete nositi u različitim prilikama i različitim kombinacijama.

Za razliku od nekih drugih, ovakve haljine su udobne, ne stežu i ne ograničavaju pokrete.

Možete ih nositi uz hulahopke u boji kože, a ako je haljina jednobojna, lijepo će se uklopiti uz neke helanke ili obuću upadljivog printa.

Za razliku od klasičnog džempera, džemper haljina je dovoljno dugačka da leđa i stomak uvek budu dobro ušuškani, piše Gloria.

Od onih kratkih, do midi i maksi varijanti, primjerene su za različite vrste obaveza, a uz prikladan sako i elegantne čizme mogu biti dobar izbor i za poslovni sastanak.

Za šetnju, druženje s prijateljima i druge neformalne prilike, džemper haljinu uparite sa ravnim cipelama ili patikama.

Bonus video: