Melanija: Bijelu kuću je napustila sva u crnom

U britanskom izdanju modnog časopsa Gloria, ocijenjeno je da je "na sebi nosila svoja osjećanja"

10192 pregleda 5 komentar(a)
Melanija Tramp, Foto: REUTERS
Melanija Tramp, Foto: REUTERS

U skladu sa odlukom njenog supruga Donalda Trampa da ne prisustvuje inauguraciji novog predsjednika SAD Džo Bajdena, Melanija Tramp je danas napustila Bijelu kuću. U britanskom izdanju modnog časopsa Gloria, ocijenjeno je da je "na sebi nosila svoja osjećanja", budući da je obukla crnu haljinu, crne rukavice, crnu torbu (Hermes), crnu cipele (Christian Louboutin) i, na kraju, ali ne najmanje važno, crne naočare za sunce.

Melanija Tramp
foto: REUTERS

Melanija je obukla kratku Chanel crnu jaknu sa zlatnim dugmadima, crnu haljinu Dolce & Gabbana, crne rukavice i visoke štikle, a u rukama je imala skupocjenu Hermes Birkin torbu od krokodilske kože, koja košta oko 70.000 dolara. Njene Louboutin crne štikle koštaju oko 800 dolara.

Melanija Tramp
foto: REUTERS

Melanija se u jednom trenutku obratila javnosti. "Biti vaša prva dama bila mi je najveća čast. Hvala vam na ljubavi i podršci. Bićete u mojim mislima i molitvama. Bog vas blagoslovio, Bog blagoslovio vaše porodice i Bog blagoslovio ovaj prelijepi narod", kazala je. Melania je na kraju mandata prve dame prekršila niz tradicija, među kojima je i ona duga 70 godina po kojoj su sve prve dame svoju nasljednicu, što je u njenom slučaju Džil Bajden, pozvale u posjetu Bijeloj kući.

Melanija Tramp
foto: REUTERS

Prije četiri godine, kada je njen suprug stupao na dužnost, Melanija je, logično, bila u znatno veselijem izdanju.

Melanija Tramp
foto: Instagram

Bonus video: