ZA SVE PRILIKE

Uvijek ćete izgledati sređeno: Ako odaberete ovu kombinaciju

Spoj crnog i bijelog dobro izgleda i u kombinaciji sa teksasom, što je možda najjednostavnija varijanta koju možete odabrati

4138 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Za sve one dane kada ne želite da razmišljate o tome šta ćete da obučete i hoćete da što manje vremena posvetite biranju odjevne kombinacije, spoj crne i bijele boje može biti prvi i pravi izbor. Jednostavno je i, po potrebi, elegantno, osjećaćete se odlično i izgledati sređeno.

odjeća
foto: Pinterest

Jednostavnost kombinacije koju donose crna i bijela je od vremena Coco Chanel postala sinonim za eleganciju. Danas, decenijama kasnije, crna i bijela još uvijek stvaraju neke od najboljih odjevnih izdanja. Crna i bijela boja nameću se kao najsvestraniji, uvijek siguran izbor primjeren svakoj prilici i svakom stilu.

odjeća
foto: Pinterest

Odgovor na svaku modnu dilemu i ove će sezone dati spoj jednostavnih krojeva i kombinacija crne i bijele boje. Kao neki od apsolutnih favorita istaći će se dnevna haljina obojena apstraktnim crno-bijelim uzorcima, raskošne crno-bijele bluze.

odjeća
foto: Pinterest

Uz haljine, među ženstvenim odjevnim komadima ukrašenim crno-bijelim uzorcima ističu se i suknje u svim krojevima i dužinama.

odjeća
foto: Pinterest

Bez obzira koji kroj i dužinu odabrali, s crnom bojom ne možete pogriješiti, a sve što će vam trebati uz nju su bijela majica ili bijela košulja i nekoliko modnih dodataka.

odjeća
foto: Pinterest

Spoj crnog i bijelog dobro izgleda i u kombinaciji sa teksasom, što je možda najjednostavnija varijanta koju možete odabrati.

odjeća
foto: Pinterest

Ako želite da vrijeme potrošeno na odijevanje svedete na potpuni minimum, unaprijed smislite nekoliko crno - bijelih kombinacija i držite ih pri ruci.

Preporučujemo za Vas