Tri velika modna trenda: Možda ove stvari već imate u ormaru

Ovoga puta ne morate u kupovinu jer moderne komade vjerovatno već imate u svom ormaru

14874 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Instagram/Pinterest
Ilustracija, Foto: Instagram/Pinterest

Ako obožavate da pratite modne trendove, znate da to može biti vrlo nepovoljno za vaš novčanik. Trendovi se toliko brzo mijenjaju - ko bi mogao da kupi i nosi sve to. Dobra vijest je da, bilo da ih nosite ili vam stoje na dnu ormara, neke od najpopularnijih modela već imate.

Maksi haljine

Maksi haljine imaju svoju magiju u njima je lako izgledati savršeno stilizovano. Ukoliko želite da ih nosite i prije nego što stignu topliji dani, jednostavno ih kombinujte sa omiljenim čizmama. Sigurno u svom ormaru imate barem jednu dugu haljinu iz koje nećete izlaziti u 2021. godini.

Sandale s tankim kaišićima

Dok su neko vrijeme sandale s tankim kaišićima bile veliko "ne" već neko vrijeme se ubrajaju u obožavane modele sandala. I u novoj sezoni su jednako aktuelne i nose se sa apsolutno svim - od omiljenih farmerica, do maksi haljina, ali i kratkih pantalonica.

Široke patalone

Farmerice, pletivo ili lagani pamuk - pantalone sa širokim nogavicama stižu u svim materijalima i bojama. One su udobne, funkcionalne, prikrivaju koji višak kojeg smo možda nagomilali zbog dužeg boravka kod kuće i izrazito su moderne.

Bonus video: