Nije košulja, a nije ni jakna: Svejedno, veoma je moderno

Ovaj komad garderobe djeluje kao pogodno rješenje i za još hladne dane, ali i za one toplije

12121 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Instagram
Ilustracija, Foto: Instagram

Djelimično je jakna, a djelimično košulja, ali, u koju god kategoriju da svrstate ovaj modni komad, nedvojbeno je u vrhu stvari koje će se nositi ovog proljeća. Veoma debela košulja ili jakna krojena kao košulja još od 2018. pokušava da se 'probije' među hit komade odjeće, ali to joj je, uprkos predviđanjima da će 'nestati', uspjelo tek kad su stigle najave za predstojeću sezonu.

košulje
foto: Instagram

Da li želite model od vune, platna ili teksasa, sa maksi džepovima, manje je važno, važna stvar je da jakna-košulja bude dovoljno velika.

košulje
foto: Instagram

Sigurno ste ih već uočili jer se nalaze u ponudi svakog modnog brenda. Na stranim stranicama ovaj model dolazi pod nazivom 'shacket'.

košulje
foto: Instagram

Vrlo lako se može kombinovati sa pantalonama, ali i sa suknjama i haljinama. Takođe, ovaj komad garderobe djeluje kao pogodno rješenje i za one još prohladne dane, kada se može upariti i sa kaputom, ali i za one toplije kada se može nositi umjesto proljećnog mantila.

košulje
foto: Instagram

Kod influenserki glavnu ulogu imaju modeli od kože u smeđoj i crnoj boji, ali i karirani modeli od mekanih i toplih materijala. Modeli od kože najčešće dolaze uz dodatak kaiša koji ističe struk. Naravno, savršeno se slažu uz farmerice, ali i uz sve modernije trenerke.

košulje
foto: Instagram

Bonus video: