Jelena Rozga: Pobrala pohvale noseći komad u trendu

Plavokosa Splićanka je na svom Instagram profilu pokazala kako je iskombinovala jedan od najpoželjnijih komada koji ćemo i te kako viđati na gradskim ulicama ovoga proljeća

8992 pregleda 7 komentar(a)
Jelena Rozga, pjevačica, Foto: Instagram
Jelena Rozga, pjevačica, Foto: Instagram

Pjevačica Jelena Rozga je svoj modni stil 'brusila' godinama i sada samo niže dobra modna izdanja

Baš poput svojih koleginica, ni Jelena Rozga zbog globalne pandemije koja je paralisala svijet nema puno mogućnosti da se dotjera za neku svečanu priliku, pa se sada uglavnom može vidjeti u svakodnevnim kombinacijama koje joj sjajno stoje.

Jelena Rozga
foto: Instagram

"Njena pojavljivanja i koncerti bili su limitirani, ali na društvenim mrežama pokazala je da se čak bolje odijeva privatno i neobavezno, nego kada je 'namontirana'", ocijenio je Fashion Guru na T-portalovoj godišnjoj listi Jelenine outfite.

Jelena Rozga
foto: Instagram

Plavokosa Splićanka je na svom Instagram profilu pokazala kako je iskombinovala jedan od najpoželjnijih komada koji ćemo i te kako viđati na gradskim ulicama ovog proljeća - udobne dukserice.

Ove neodoljive majice sjajno izgledaju kad se nose sa farmericama , suknjama, helankama ili kožnim pantalonama, a Jelena je svijetloplavu sportsku majicu s crno-bijelim printom spretno iskombinovala sa teksas suknjom. Mladalački rep, moderne sunčane naočari s tankim okvirima i decentna šminka zaokružili su ovo besprijekorno izdanje popularne pjevačice.

Bonus video: