U TRENDU

Ruž za proljeće: Tri boje bit će hit, a na tri zaboravite

Topla nijansa breskve savršeno se slaže sa svakom vrstom šminke

7759 pregleda 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Baš kao i naša garderoba, i naša šminka se mijenja na proljeće i postaje nježnija i svježija. Tri boje karmina ove će sezone biti hit. No na tri možete zaboraviti, barem ovog proljeća, preporučuju stručnjaci.

IN: boja breskve ― OUT: smeđe nijanse

Svijetle i voćne boje će biti u prvom planu ovog proljeća. Zato na usnama nosimo toplu nijansu breskve otkako je vrijeme opet postalo sunčanije. Savršeno se slaže sa svakim make-upom na očima stvarajući osvježavajući proljetni sjaj. U isto vrijeme, zimska smeđa polako postaje OUT. Ovaj tamni ton može ostati u ladici do jeseni.

IN: svijetla fuksija ― OUT: intenzivna ružičasta

Nježna ružičasta boja fuksije omogućuje da naše usne zasijaju bogatim sjajem, a takođe im daje lijepu boju. Međutim, više nećemo nositi žarko ružičastu boju. Lagana varijanta fuksije dočarava rumene usne, a da pritom nije previše napadna.

IN: sjajna i žarka crvena ― OUT: bordo

Ako želite nešto malo uočljivije u proljeće, odlučite se za bogatu crvenu boju, jer ona je zaista bezvremenska. Međutim, ove godine ova popularna nijansa ruža za usne dobija sjajan preokret: beauty znalci radije je nose svjetlucavu umjesto mat. Zbog toga usne izgledaju malo punije i svježije. Krajem zime se opraštamo od hladne bordo boje, piše Glossy.

Preporučujemo za Vas