Suknje koje će i najjednostavniju kombinaciju pretvoriti u efektnu

Bez obzira na visinu, midi suknje pristaju svim ženama, ali je potrebno da znate kako da ih nosite

10061 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Početak proljećne sezone u modni svijet i naše ormare unio je dašak svježine, vedrine i novih trendova. Uz sasvim obične modele i trendi novitete, u proljećnim kolekcijama tražićemo odjevne komade koji su jednako svestrani, koliko i efektni i koje ćemo nositi cijelu proljetnu i ljetnu sezonu.

Ralf Loren
Ralf Lorenfoto: Pinterest

Osim što će se istaknuti kao izbor koji unosi jednostavnost u kreiranje svakodnevnih kombinacija, svestrani i efektni modni favoriti oni su odjevni komadi koji posjeduju moć transformacije zbog koje će se lako prilagoditi svakom stilu i svakoj prilici, piše journal.hr.

Dolce&Gabbana
Dolce&Gabbanafoto: Pinterest

Jedan od baš takvih odjevnih komada koji zaslužuje svoje mjesto u svakom proljetnom ormaru bez sumnje je efektna suknja. Igrajte se krojevima, teksturama, dezenima. Midi suknje su odličan način da izrazite svoju ženstvenu stranu i izgledate lijepo tokom tople sezone.

suknje
foto: Pinterest

Bez obzira na visinu, midi suknje pristaju svim ženama, ali je potrebno da znate kako da ih nosite. Stilisti preporučuju da, ukoliko ste niskog rasta, midi suknje nosite u kombinaciji sa visokim potpeticama, bile to sandale, cipele ili polu-čizme.

suknje
foto: Pinterest

Među najpoželjnijim modelima ovog će se proljeća naći suknje asimetričnog kroja, elegantne plisirane suknje, sofisticirane satenske suknje, kao i mini modeli.

suknje
foto: Pinterest

Bonus video: