Predlozi za proljeće: Osvježite svoj izgled

Ideje za proljeće koje odlikuju lakoća i jednostavnost

9315 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Kreiranje modernog prolećnog stajlinga nije težak zadatak. Proljećni stil je lagan i fleksibilan i možemo koristiti odeću i dodatke koje već imamo u ormaru. Ideje za proljeće koje odlikuju lakoća i jednostavnost – samo uz nekoliko ključnih komada i aksesoara običan izgled mogu pretvoriti u impresivan.

Košulja haljina

odjeća
foto: Pinterest

Haljne košulje su ovoga proljeća izuzetno popularan trend. Košulja-haljina izgleda prelijepo sa prevelikim kaiševima, klasičnim mantilima, ali i kožnim jaknama, što znači da ćete uz jedan odjevni komad uvijek drugačije izgledati.

Blejezer u boji

odjeća
foto: Pinterest

Za proljeće, umjesto klasičnog crnog ili nekog drugog tamnog blejzera birajte živahnu boju. Kombinujte blejzer sa kratkim pantalonama i kaubojskim čizmama i imaćete recept za moderan prolećni izgled.

Mantil u jarkoj boji

odjeća
foto: Pinterest

Mantil boji, poput žute idealan je za prohladne dane i noći. Ovaj komad ima moć da potpuno promijeni 'raspoloženje' vašeg izgleda.

Sportski šik

odjeća
foto: Pinterest

Za moderan izgled trebaju vam: „muški“ blejzer, ležerne pantalone i patike, komadi koje vjerovatno već imate u garderoberu.

Kožni šorts

odjeća
foto: Pinterest

I druge vrste šortsa od punijih materijala su dobrodošle, ali preporučeni su kožni modeli kako biste pratili proljećne trendove sa modnih pista.

Bonus video: