PROLJEĆE 2021.

Kakve su torbe u modi: Velike, sa lancima, klasične, jarkih boja...

Iako se broj pretraga torbica na Google Trend listi drastično smanjio, dizajneri entuzijastično najavljuju spektakularno proljeće i ljeto

 

13453 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Instagram
Ilustracija, Foto: Instagram

Pandemija je značajno uticala na modnu industriju, ali i na svijet običnih poklonica mode, kojima nije falilo ljubavi prema modnim krpicama i raznim dodacima ali nijesu imale ono glavno - mjesto za pokazivanje. Šta će vam lijepa torba, ako čitav dan provodite kod kuće i izlazite najdalje do samoposluge?

Iako se broj pretraga torbica na Google Trend listi drastično smanjio, dizajneri entuzijastično najavljuju spektakularno proljeće i ljeto, piše Elle. Instagram nalozi modnih brendova i influenserki prepuni su novih modela među kojima se lako može kriti vaš savršen model tašne za novu sezonu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jess. (@_jessicaskye)

Torbe koje liče na korpe za piknik vrlo su praktične sada kada je izlazak u grad zamijenjen sa izlaskom u park, ali tu je zanimljiv trend torbica jarkih, kao i pastelnih boja. Lanci, naročiti zlatni, krase mnoge od ovogodišnjih favorita, a i dalje su poželjne što veće tašne. Uostalom, pogledajte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

Preporučujemo za Vas