Kakve su torbe u modi: Velike, sa lancima, klasične, jarkih boja...

Iako se broj pretraga torbica na Google Trend listi drastično smanjio, dizajneri entuzijastično najavljuju spektakularno proljeće i ljeto

15163 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Instagram
Ilustracija, Foto: Instagram

Pandemija je značajno uticala na modnu industriju, ali i na svijet običnih poklonica mode, kojima nije falilo ljubavi prema modnim krpicama i raznim dodacima ali nijesu imale ono glavno - mjesto za pokazivanje. Šta će vam lijepa torba, ako čitav dan provodite kod kuće i izlazite najdalje do samoposluge?

Iako se broj pretraga torbica na Google Trend listi drastično smanjio, dizajneri entuzijastično najavljuju spektakularno proljeće i ljeto, piše Elle. Instagram nalozi modnih brendova i influenserki prepuni su novih modela među kojima se lako može kriti vaš savršen model tašne za novu sezonu.

Torbe koje liče na korpe za piknik vrlo su praktične sada kada je izlazak u grad zamijenjen sa izlaskom u park, ali tu je zanimljiv trend torbica jarkih, kao i pastelnih boja. Lanci, naročiti zlatni, krase mnoge od ovogodišnjih favorita, a i dalje su poželjne što veće tašne. Uostalom, pogledajte.

Bonus video: