MODNI TRIKOVI

Mali, zgodni savjeti: Kako prikriti višak na stomaku

Bluze sječene ispod grudi su sjajan odjevni komad za vas jer su oko stomaka široke i lepršave, pa se ništa ne oslikava, a vi se osjećate komotno i udobno

9103 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Znamo koja je muka kada imate višak kilograma na stomaku i koliko je nekad teško da se obučete tako da budete zadovoljne svojim izgledom. A sa dolaskom ljepšeg vremena, kada tkanine postaju tanje i imamo manje slojeva garderobe na sebi, to postaje još teže. Svakako, ono što je poželjno, jeste da dodatno povedete računa o ishrani, a u međuvremenu, neće biti na odmet na nekoliko trikova koji vam mogu pomoći da sakrijete višak u predjelu stomaka, piše mogujatosama.rs.

Bluze koje se šire ispod grudi

Bluze koje se šire ispod grudi su sjajan odjevni komad za vas jer su oko stomaka široke i lepršave, pa se ništa ne oslikava, a vi se osjećate komotno i udobno.

odjeća
foto: Pinterest

Nađite ih u različitim bojama, dezenima i dužinama, uparite ih sa uskim farmerkama, helnakama, a ljeti šortsevima.

odjeća
foto: Pinterest

Takođe, pufnaste i balon bluze su odlično rješenje za vas jer su kao i ove sečene ispod grudi široke oko stomaka.

odjeća
foto: Pinterest

Ujedno, sada jako popularne, "oversized" košulje isto mogu biti rješenje kada želite da prikrijete višak u predjelu stomaka.

odjeća
foto: Pinterest

Steznik

Steznik je jako praktičan, mada ne toliko udoban način da sakrijete stomak. Ima ih u raznim modelima i gotovo svi su napravljeni od čvrstog rastegljivog materijala koji će sve stisnuti tako da baš nigdje ništa ,,ne kipi''. Sigurno nijeste raspoložene da ih nosite svaki dan, ali u nekim posebnim prilikmaa, zašto da ne.

Nikako majice sa printom

Garderoba sa printom je u modi, ali vi bi trebalo da izbjegavate takve majice, jer će samo skrenuti pažnju na ono što želite da sakrijete.

Prave dužine

Prava dužina jakne, sakoa je ključna za vas. Nikako ne nosite one kratke modele, jer će samo otkriti vaš višak. Odlučujte se za dužine do bokova i duže. Ono što je sjajno jeste da su sada i te kako u modi dugački i "oversized" blejzeri.

odjeća
foto: Pinterest

Modni dodaci

Birajte minđuše i kratke ogrlice koje će pažnju skretati na vaše lice i dekolte. U obzir dolaze i duge ogrlice koje će vizuelno izdužiti vaši figuru. Nikako ne nosite kaiševe.

odjeća
foto: Pinterest

Čvrste tkanine

Tanke rastegljive tkanine će se prilijepiti uz tijelo i ocrtati bukvalno svaku nesavršenost. Zato, birajte čvršće, kruće ili lepršave materijale. Pamuk će prijati i vašoj koži i vašoj liniji.

odjeća
foto: Pinterest
Preporučujemo za Vas