Sunce se, konačno, pojavljuje: Dočekajte ga ovako

Prošla godina je bila u znaku jednostavnosti i udobnosti, a ove godine je situacija nešto drugačija, iako je pandemija još uvijek tu

8686 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Stiglo je proljeće, a sa njim i novi trendovi koji su vrijedni isprobavanja. Najbolje od svega je što nove trendove možete da kombinujete sa svojom starom garderobom, pa čak i sa onom retro garderobom koja je zauzela prvo mjesto na listi novih trendova. Prošla godina je bila u znaku jednostavnosti i udobnosti, a ove godine je situacija nešto drugačija, iako je pandemija još uvijek tu. Ako će nam par krpica pomoći da izgledamo sjajno i u skladu sa trendovima, bez mnogo trošenja novca, onda je pravo vrijeme da ih nabavimo. U nastavku, pogledajte proljećne kombinacije koje su, kako piše mogujatosama.rs, u vrhu trendova.

Pleteni kompeti

odjeća
foto: Pinterest

Pleteni kompleti su se pojavili ponovo na modnoj sceni i izazvali lavinu komentara. Neko ih obožava, a neko ih smatra nepotrebnim. Modne blogerke kažu da su ovi komadi odeće sjajni, posebno ako ih kombinujete u istom dezenu. Možete da izaberete pleteni top, i da mu dodate dugački kardigan. Uklopite ovaj duo sa retro farmerkama i potpeticama i sve oči će biti uprte u vas.

Obične majice

odjeća
foto: Pinterest

Obične, pamučne majice sa širokim bretelama popularnije nego ikada. Nekada su se smatrale opremom za trening, ali danas su idealne za kombinovanje sa satenom. Zapravo, možete ih spojiti sa bilo kojim materijalom koji je upadljiviji. Tako dobijate izbalansiranu kombinaciju koja odiše dobrim stilom.

Korseti

odjeća
foto: Pinterest

Korseti su uvek bili rezervisani za specijalne prilike, ali nas je pandemija naučila da ne moramo da čekamo ništa, jer vrijeme može da stane. Modne blogerke se slažu da je pandemija promijenila način na koji se ophodimo prema modi, zato ove godine očekujte da viđate svuda nespojive kombinacije, jer zaista im nije mjesto u ormaru.

Lagane košulje

odjeća
foto: Pinterest

Košulje od laganog materijala koje neformalno možete da vežete ili da spustite na jedno rame su pravi hit ovog proljeća. Jednostavne su i izgledaju tako udobno. Ovaj trend dolazi nam pravo iz Francuske i vjerovaćemo ženama koje su zaštitnice mode kada kažu da košulje sa dubokim izrezom koje se ne peglaju mogu da podignu naš stil na viši nivo.

Neobična odijela

odjeća
foto: Pinterest

Ako više ne nosite odijela u sklopu poslovnog stila, onda treba da ih kombinujete na malo drugačiji način. Ove godine, klasične pantalone se nose sa kratkim topovima, i nije grijeh ako na takvo elegantno odijelo obujete papuče. Moda se mijenja, i za ovakav stil treba malo hrabrosti, ali izgleda efektno.

Bonus video: