U VRHU DETALJA KOJI SE TRAŽE

Modni dodatak iz 90-ih: Vraća se na velika vrata i slaže se uz sve

Zlatni lanac u službi kaiša kakav je u spotu za singl 'Love Don't Cost a Thing' nosila latino diva Dženifer Lopez danas važi za jedan od najpoželjnijih dodataka na modnoj sceni.

16187 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Pojedini modni dodaci iz sezone u sezonu uspijevaju da postanu jedan od najpoželjnijih trendova trenutka, a u vremenima kada modnim svijetom vlada nostalgičarski duh, efektan dodatak lanca u službi kaiša svakim danom ima sve veći broj poklonica.

kaiš
foto: Pinterest

Vrhunac popularnosti posljednji ovakav kaiš je dožicio 90-ih godina zahvaljujući damama poput latino dive Dženifer Lopez. Nezaboravne scene u kojima u spotu za pjesmu 'Love Don't Cost a Thing' skida zlatne dodatke, poput lanca oko struka, učinile su da ovaj dodatak postane i te kako poželjan na modnoj sceni, piše tportal.hr.

kaiš
foto: Pinterest

U današnjim vremenima, viđamo ga u brojnim stajlinzima zaljubljenica u modu, a prema izvještaju modnog pretraživača Lyst postao je najbrže rastući komad po broju pretraživanih u kategoriji modnih dodataka.

kaiš
foto: Pinterest

Prema Lystu, modeli s potpisom italijanskih kuća Gucci, Versace i francuskog Chanela uživaju najveću popularnost u svijetu modnih kupaca, a upravo u kolekcijama Chanela od davne 1995. godine postao je neizostavan.

kaiš
foto: Pinterest

U odnosu na klasične modele kaiša, cilj ovoga nije da 'fiksira' pantalone i suknje, već da poboljša izgled stvorenog stajlinga.

kaiš
foto: Pinterest

Kao na primjeru Jennifer Lopez, kaiš od lanaca izgledaće vrlo efektno i ako se nosi sa farmericama, ali stajaće dobro i sa različitim modelima suknji i haljina, pa čak i onih sasvim klasičnih.

kaiš
foto: Pinterest
Preporučujemo za Vas