Adrijani Limi prija boravak u karantinu - Vijesti.me
U TOP FORMI

Adrijani Limi prija boravak u karantinu

Prelijepa Brazilka dane provodi u svojoj vili u Majamiju sa kćerkama Sijenom i Valentinom, koju je dobila sa košarkašem Markom Jarićem

Adrijana Lima
Adrijana Lima (Foto: Adrijana Lima)

Svjetski poznata manekenka Adrijana Lima, koju na ovim prostorima osim zbog ljepote posebno vole i zbog toga što je bila u braku sa srpskim košarkašem Markom Jarićem sa kojim ima i kćerku Valentinu, prošlog mjeseca učestvovala je u kampanji arapskog izdanja modnog časopisa Vogue u okviru kampanje apelovanja na javnost da se pridržava preporučenih mjera o socijalnoj distanci sa ciljem sprečavanja širenja zaraze koronavirusom.


Tad je zgodna 38-ogodišnja Brazilka pozirala sa zaštitnom maskom, a ovih dana je pokazala kako zapravo izgleda njen život u karantinu, koji joj očigledno prija jer se vidi da je i dalje u besprekornoj formi. Kako su otkrili američki mediji, formu održava treniranjem boksa.

Ona je na Instagramu objavila fotografije iz svoje vile u Majamiju, gdje boravi sa kćerkama Valentinom i Sijenom, pozirajući u minijaturnom bikiniju. 

Inače, brojni njeni fanovi iz Srbije su joj u šali slali poruke da, budući da ima srpsko državljanstvo, može da traži 100 eura od vlasti kao dio paketa te države u borbi sa koronavirusom.


Najčitanije iz sekcije Moda