Hitna pomoć u sprječavanju epidemije u Crnoj Gori

Nikad brža, jednostavnija i bezbijednija kupovina proizvoda u službi vašeg zdravlja, u prvoj online apoteci u Crnoj Gori. Lanac od 6 apoteka na teritoriji Podgorice, se na inovativan način odlučio da pomogne građanima Crne Gore u borbi protiv bolesti.
11190 pregleda 0 komentar(a)
Holos apoteka, Foto: Promo
Holos apoteka, Foto: Promo

Nakon višegodišnjeg iskustva, lanac Apoteka Holos otvorio je PRVU online apoteku u Crnoj Gori. U pitanju je platforma koja je izgledom i sadržajem prilagođena potrebama kupaca svih generacija koji imaju pristup internetu, a dostupna je svim korisnicima na teritoriji Crne Gore.

Pomenuta Internet platforma vam omogućava da na brz i lak način poručite lijek sebi ili svojim bližnjima. Uz ogroman izbor od nekoliko hiljada ljekova i kozmetičkih preparata i konstantno dopunjavanje liste istih, kao i stalne popuste, holos.me jednostavno predstavlja savršenu odluku za vas.

Šta omogućava holos.me? Kupovinu po najpovoljnijim cijenama, širok asortiman proizvoda i odabir proizvoda sa samo jednim klikom, a sve to iz udobnosti sopstvenog doma. Ovim načinom prodaje pomjeraju se sve granice dostupnosti, pa se putem interneta omogućava dostava na kućnu adresu svakog proizvoda iz naše ponude. Dostava se vrši na teritoriji cijele Crne Gore, a na teritoriji Podgorice porudžbina stiže u roku od 2h. Za svaku porudžbinu preko 25e, a na teritoriji Podgorice, dostava je besplatna. Velika prednost i garancija online apoteke je što će uplaćeni novac biti vraćen ukoliko proizvod nije isporučen ili dođe do nekih nedostataka prilikom transporta.

Samo jednim klikom na holos.me ulazite u potpuno novi svijet ljekova, kozmetičkih preparata i to potpuno besplatno. Na stranici online apoteke možete pročitati zanimljive članke o aktuelnostima iz svijeta zdravlja. Stručni tim Holos apoteka stoji vam na raspolaganju, pa tako putem Zen desk chata možete pitati za savjet, informaciju ili za bilo kakav vid pomoći.

Zaboravite na odlaske do apoteke i nadanje da one poseduju lijek koji vam treba. Naručite uz samo nekoliko klikova i čekajte da mi Vama dođemo na prag! Mi uvijek imamo vremena za vas.