U SUBOTU, 14. MARTA

Poklon mapa ljekovitog bilja i kesica filter čaja

Za vaše i zdravlje vaše porodice
3274 pregleda 1 komentar(a)
Poklon uz Vijesti, Foto: Vijesti
Poklon uz Vijesti, Foto: Vijesti

Ljekovito bilje se koristi u narodnoj medicini još od antičkih vremena, a kroz istoriju smo naučili mnogo o učincima biljaka na naše tijelo. Naučili smo koje su biljke loše za nas, ali i koje nas mogu liječiti i zato vam u saradnji sa institutom “Dr Josif Pančić” u subotu, 14. marta, poklanjamo mapu ljekovitog bilja i filter kesicu čaja.

Naravno, samo ljekovito bilje i narodna medicina ne mogu riješiti sve zdravstvene probleme, ali je danas, srećom, moderna medicina jako razvijena pa se nerijetko izuzetno dobro dopunjava sa tradicionalnom medicinom baziranom, uglavnom, na upotrebi bilja. Od nasih predaka naslijedili smo znanje o ovim biljkama koji su pažljivo prikupljali podatake o njima, a zatim ih kroz jako dug vremenski period koristili prilikom liječenja mnogih bolesti.

Mnoge, u narodu cijenjene biljke, našle su svoje mjesto u zvaničnoj medicini , a u savremenom svijetu, takođe, postoji trend korišćenja biljaka, kao pomoćnih ljekovitih sredstava. To potvrđuje i postojanje velikog klinika za liječenje biljem, kaoi instituta za proučavanje ljekovitog bilja poput institute “Dr Josif Pančić” koji je vaš siguran partner na putu ka zdravlju.

Zato ne propustite Vijesti u subotu, 14. marta, obezbijedite svoju mapu ljekovitog bilja i kesicu filter čaja.