Bambo nature pelene – jedini aditiv je ljubav

Eco-frinedly pelene za bebe, ultra upijajuće, mekane i prozračne, bez škodljivih aditiva i sa najviše sertifikata EU

30354 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Bambo
Foto: Bambo

Bambo nature pelene slijede ekološku ideju gdje funkcija i forma idu u korak sa brigom o zdravlju i brigom o očuvanju životne sredine. Koristeći samo materijale visokog kvaliteta, pelene danskog Brenda Bambo Nature su “skin and eco-friendly” (neškodljive za kožu i okolinu), savršeno odgovaraju tijelu i imaju izuzetnu moć upijanja. Sertifikati Nordic Swan i Asthma Allergy Nordic label su dokaz da u ovim pelenam nema parabena, vještačkih boja i mirisa, ni drugih škodljivih supstanci. Prirodno za vas i vašu bebu – jer nam je stalo!

Bambo
foto: Bambo

Slijedeći svoju viziju o kvalitetu prije svega, ali i sa željom da podigne i podrži svijest o očvanju zdravlja i životne sredine, Cosmetics je prvi ponudio ove pelene potrošačima u našoj zemlji. Mnoge mame kod nas, su se već uvjerile da kvalitet ovih pelena opravdava njihovu cijenu. A zahvaljujući Baby klubu (sastavni dio Beauty Friend loyalty programa), roditeljima djece do 2 godine, omogućena je povoljnija kupovine baby i kids proizvoda određenih brendova, uključujući i Bambo Nature.

Glavne karakteristike Bambo pelena su sledeće:

ultra upijajuće

mekane i prozračne

savršeno prijanjanje

nježne prema koži (bez parfema i parabena)

sertifikovan ekološki proizvod

Bilo da li ste već roditelj, ili se tek spremate za tu važnu ulogu u životu, sigurno je da sve svoje izbore i odluke donosite rukovodeći se onim što je dobrobit za vaše mališane. To se, prije svega, odnosi na stvari koje će direktno biti u kontaktu sa vašm bebom, a jedna od njih su, svakako, pelene. Odabir pelena je pri samom vrhu prioriteta, jer su one nešto bez čega ne protekne ni jedan dan u životu vaše bebe, sve do trenutka kada se nauči na korišćenje tute. Obzirom da je koža mališana izuzetno nježna i podložna iritacijama, važno je povesti računa o sastavu pelena koje se koriste. Zato je poželjno da njihov sastav bude što prirodniji i bez štetnih supstanci. Odgovor na ove zahtjeve je eko-pelena, jer: smanjuje rizik od pelenskog osipa, njena moć upijanja je izuzetna, u njoj nema plastike koja je toksična i za sam organizam i za okolinu.

Info: Besplatne uzorke Bambo Nature pelena (2 pelene veličine 4, 7kg-14kg) dobićete u svim Cosmetics maloprodajnim objektima širom Crne Gore i apotekama koje u svom asortimanu imaju Bambo Nature pelene.

*dok traju zalihe besplatnih uzoraka

Bambo
foto: Bambo

Bambo Nature pelene: najsigurniji izbor!

Bambo Nature nježne pelene savršen su izbor za vaše novorođenče, ali i djecu jasličkog i predškolskog uzrasta. Mekane, udobne i lagane, sa savršeno oblikovanim bočnim stranama, Bambo pelene smanjuju rizik od curenja.

Pelene imaju super upijajuće jezgro sa najnovijom tehnologijom kanalića za apsorpciju tečnosti, omogućavajući tako još brže upijanje i efikasnost čak i u toku noći. Indikator vlažnosti mijenja boju i daje vam jasan znak kada je vrijeme za promjenu pelene. Fleksibilni pojas pomaže da pelena ostane na svom mjestu, a bebi pruža udobnost i slobodu pokreta.

Testirane u porodicama više od 40 godina, Bambo Nature pelene su dizajnirane da zaštite, njeguju i budu visokofunkcionalne. One vam omogućavaju da vrijeme koje provodite sa svojim mališanima bude kvalitetno i zabavno.

Bambo Nature pelene-gaćice, nježne prema koži

Bambo Nature pelene-gaćice doprinose da se vaši mališani osjećaju prijatno, aktivno, suvo i slobodno da istražuju svijet. Visokoupijajući kanalići zadržavaju svu tečnost daleko od bebine kože, održavaju je suvom tokom cijele noći. Mekane bočne strane i materijali bez vještaćkih boja i mirisa čine ih savršenim izborom čak i za najosjetljiviju kožu. Jednostavne su za oblačenje i idealne za period odvikavanja djeteta od pelena.

Gdje u Crnoj Gori možete kupiti bamboo Nature pelene?

Ove pelene možete kupiti u svim Cosmetics marketima i Cosmetics Pharmacy apotekama, kao i u sledećim apotekama:

Holos 3, Zabjelo, Podgorica

Julija Pharm, Masline, Podgorica

Lukić 1, Zagorič, Podgorica

Lukić 2, Momišići, Podgorica

Meditas, Stari aerodrom, Podgorica

Pharma HDL, Zabjelo, Podgorica

Ra Pharm, Zagorič, Podgorica

Zdravlje 1, Podgorica

Zdravlje 2, Blok VI, Podgorica

Medicor, bolnica, Kotor

Medicor, Kamelija, Kotor

Medicor, Dobrota

Medicor, Budva

Popović apoteka, Budva

Pharma HDL, Igalo

Poen – Magnolija, Tivat

Farmluka u Mojkovcu

Prima S, Pljevlja