Svjetski eksperti na dlanu POLIKLINIKE HIPOKRAT

Po prvi put na Balkanu, u Crnoj Gori, omogućava se pacijentima da svoj snimak sa skenera (CT) i magnetne rezonance (MRI) posalju na ekspertsku analizu nekom od svijetskih eksperata-radiologa TeleConsult grupe, te da u najkraćem roku dobiju preveden i očitan nalaz željenog snimanja

24269 pregleda 116 reakcija 0 komentar(a)
Foto: Poliklinika Hipokrat
Foto: Poliklinika Hipokrat

Poliklinika Hipokrat je razvila prvu TeleConsult platformu na Balkanu i pacijentima obezbijedila dobijanje medicinskog nalaza od stručnjaka iz cijelog svijeta, u roku od 24 časa.

TeleConsult grupa predstavlja jednu od vodećih svjetskih kompanija koje se bave radiološkim uslugama online, tzv. telemedicinom.

Eminentni sertifikovani radiolozi (Board certified) iz Evrope, SAD-a i svijeta učestvuju u svakodnevnoj interpretaciji i čitanju snimaka skenera i magnetne rezonance iz klinika sa svih pet kontinenata, 24/7h, 365 dana u godini.

Sa ponosom ističemo da je poliklinika Hipokrat zvanični partner TeleConsult grupe za regiju Balkana, te da smo našim pacijentima obezbijedili najbolje svjetske stručnjake sa kvalifikacijama stečenim u prestižnim radiološkim centrima u Njemačkoj, Holandiji, Sjevernoj Americi i mnogim drugim zemljama širom Evrope.

U poliklinikama Hipokrat sada su dostupni doktori:

- dr Willem Wassenaar, specijalista muskuloskeletne i neuroradiologije

- dr Alexander van Straten, specijalista za kardiovaskularnu i plućnu radiologiju

- dr Lisette Feuth, specijalista abdominalne, muskuloskeletne i radiologije dojke

- dr Frank Kemper, specijalista abdominalne i muskuloskeletne radiologije

- dr Dieter Göttmnn, specijalista radiologije glave i vrata

- dr Thierry LeMarrie, specijalista kardiovaskularne i neuroradiologije

- dr Marlies Meursinge Reynders, specijalista muskuloskeletne radiologije

- dr René de Witte

Hipokrat
Hipokratfoto: Poliklinika Hipokrat

Po prvi put na Balkanu, u Crnoj Gori, omogućava se pacijentima da svoj snimak sa skenera (CT) i magnetne rezonance (MRI) posalju na ekspertsku analizu nekom od svijetskih eksperata-radiologa TeleConsult grupe, te da u najkraćem roku dobiju preveden i očitan nalaz željenog snimanja.

Poliklinika Hipokrat je zadovoljila uslove i protokole snimanja TeleConsult grupe, jer koristimo najsavremenije MRI uređaje kao i najnovije ESR protokole snimanja, koji su kompatibilni sa svjetskim standardima. Ovom interakcijom sa TeleConsult grupom, poliklinika Hipokrat približila se najsavremenijim radiološkim klinikama u Evropi i omogućila potpunu, brzu i stručnu uslugu za svoje pacijente.

Regionalna dostupnost omogućava građanima da koriste punu uslugu poliklinike Hipokrat u svakoj od naših klinika u Podgorici, Radanovićima i Nikšiću.

Zahvaljujući TeleConsult uslugama u poliklinikama Hipokrat, doktor je uvijek uz vas.

Podgorica 069333888

Radanovići 069822822

Nikšić uskoro

Poliklinika Hipokrat – centar Vašeg zdravlja!