Poliklinika Konzilijum - Pacijent zaslužuje da bira ko ga liječi

Radiološki tim vođen Mr Sci med Branimirom Vlahovićem, neuroradiologom sa preko 30 godina iskustva, od čega 8 godina kao Direktor Centra za radiološku dijagnostiku KC CG, a bio je i dugogodišnji predsjednik udruženja radiologa CG

13177 pregleda 0 komentar(a)
Mr Sci med Branimir Brano Vlahović, Foto: Poliklinika Konzilijum
Mr Sci med Branimir Brano Vlahović, Foto: Poliklinika Konzilijum

Prateći potrebe pacijenata u zemlji, Poliklinika Konzilijum je kreirala svoju ponudu i usluge – savremenu opremu, preciznu i tačnu dijagnostiku, eminentne vrhunske stručnjake iz zemlje i regiona - sve na jednom mjestu. Magnetna rezonanca, CT skener i UZ najnovije generacije, vrhunsku opremu vodećeg svjetskog proizvodjača GE prepoznaće svi iskusni radiolozi kao sjajnog „saradnika“ u dijagnostici. LOW DOSE skener, mogućnost snimanja koja do sada nisu bila dostupna na prostoru Crne Gore, MR srca, B-flow ultrazvučno snimanje koje je prvenstveno namijenjeno djeci, samo su neke od prednosti koje nudi Poliklinika Konzilijum.

Medjutim, ono što je prioritet u medicini, osim moderne tehnologije, jeste stručni i iskusni kadar, koji će postaviti tačnu i preciznu dijagnozu.

Zato je naš radiološki tim vođen Mr Sci med Branimirom Vlahovićem, neuroradiologom sa preko 30 godina iskustva, od čega 8 godina kao Direktor Centra za radiološku dijagnostiku KC CG, a bio je i dugogodišnji predsjednik udruženja radiologa CG.

Mr Sci med Branimir Brano Vlahović
Mr Sci med Branimir Brano Vlahovićfoto: Poliklinika Konzilijum

Dr Vlahović predvodi tim koji čini ukupno 10 radiologa iz zemlje i regiona, od kojih je svaki specijalizovan za odredjenu oblast radiologije. Tako se u našem timu našla i Prof dr Ružica Maksimović, specijalista radiologije, prva u regionu koja je uradila magnet srca, Primarius dr Slobodan Ćirković neuroradiolog, Spec dr med Dušan Radaković, Prim. dr Biljana Jakovljević, specijalizovana za magnet dojke i mnogi drugi uvaženi ljekari.

Ono što je svakako imperativ u radu svakog ljekara jeste preciznost informacija o liječenju, koju pruža pacijentu.

Stoga, naši pacijenti znaju da za svako LOW DOSE snimanje mora postojati indikacija u zavisnosti od vrste pregleda. Procenat umanjenja zračenja diktira konstitucija pacijenta, veličina snimane regije i stepen zahtijevnosti pregleda. Svako umanjenje koje je pretjerano - dovodi do lošijeg kvaliteta snimka a prioritet je kvalitetna interpretacija nalaza, bez propusta u dijagnostici usled pretjeranog umanjenja doze zračenja.

Eminenti stručnjaci i radiolozi koji rade u Poliklinici Konzilijum pružaju pacijentima posvećenost, svoje dugogodišnje iskustvo, znanje i obrazovanje koje su sticali u svjetskim medicinskim centrima i obrazovnim institucijama.

Svi pacijenti se mogu javiti za besplatne konsultacije na br tel 020/ 650-660; 067/650-670

Skadarska br 2, Podgorica

Info@konzilijum.me