Vaše srce u pravim rukama

Vaše srce zaslužuje da bude u pravim rukama. Moj Lab kardiologija za taj osjećaj sigurnosti.

25006 pregleda 538 reakcija 0 komentar(a)
Maja Miročević Rotolo, Foto: Moj Lab
Maja Miročević Rotolo, Foto: Moj Lab

Jedan od najvećih zdravstvenih problema savremenog čovjeka predstavljaju kardiovaskularne bolesti. Savremena kardiologija, nove metode i nova znanja predstavljaju iskorak u borbi za očuvanje zdravlja. Od sada u poliklinici Moj Lab ordinira mr sci. dr Maja Miročević Rotolo, obavljajući kompletne kardiološke preglede i praćenje toka bolesti uz pomoć najsavremenijih metoda i uređaja najnovije generacije.

Moj Lab
Moj Labfoto: Moj lab

Za one koji imaju neko kardiološko oboljenje ili one koji nemaju simptome srčane abnormalnosti, a izloženi su faktorima rizika kao što su: povišen krvni pritisak, povišene masnoće u krvi, porodična sklonost srčanim oboljenjima, dijabetes, pušenje, stres, gojaznost, nedostatak fizičke aktivnosti itd, kao i za one koji se počinju rekreirati ili baviti sportom, kao i sportiste i ljude koji su izloženi većim fizičkim naporima pripremeljen je kompletan set kardioloških usluga:

  • kardioloski pregled i EKG nalaz
  • eho srca
  • test fizičkog opterećenja
  • ergospirometrija
  • stres eho test
  • dobutaminski test na ishemije
  • holter EKG
  • holter krvnog pritiska

Vaše srce zaslužuje da bude u pravim rukama. Moj Lab kardiologija za taj osjećaj sigurnosti.

Miročević
Miročevićfoto: Moj Lab

Mr sci. dr Maja Miročević Rotolo je završila Medicinski fakultet u Podgorici, specijalizaciju interne medicine i subspecijalizaciju iz kardiologije na Medicinskom fakultetu u Beogradu. Ordinira u Kliničkom centru Crne Gore, Klinika za bolesti srca - Centar za Kardiologiju, stručni je saradnik na Medicinskom fakultetu u Podgorici od 2004. Godine. Magistar je i doktorand medicinskih nauka. Završila je edukaciju iz svih oblasti ehokardiografije: transtorakalne ehokardiografije na Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje, transezofagealne ehokardiografije na Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje; stres ehokardiografije u Kliničkom centru Srbije u Beogradu; obuku za samostalno obavljanje neinvazivnih hemodinamskih stres testova u Kliničkom centru Srbije u Beogradu.

Edukaciju iz oblasti srčane slabosti obavljala je na Univerzitetskoj klinici Herzzentrumu Lajpcigu (Njemačka) i Kliničko bolničkom centru Zagreb - Rebro.

Predsjednica Crnogorskog udruženja za srčanu slabost i član Evropskog udruženja kardiologa (ESC - European Society of Cardiology), kao i podudruženja Evropskog društva kardiologa za srčanu slabost (Heart Failure Association) i za kardiovaskularni imidžing (European Association of Cardiovascular Imaging).

Miročević Rotolo
Miročević Rotolofoto: Moj Lab

"Radujem se što se pridružujem timu dokazanih stručnjaka koji imaju priliku da uz pomoć najnovijih tehnoloških rješenja iz oblasti medicine budu pravi oslonac pacijentima i daju doprinos podizanju svijesti o prevenciji kao najznačajnijem segmetu očuvanja zdravlja."