ZU Poliklinika „Vaše zdravlje” Podgorica Vam nudi “Ličnog doktora”

“Lični doktor” je prim.doc.dr Mensud Grbović

41890 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Poliklinika Vaše zdravlje
Foto: Poliklinika Vaše zdravlje

Poliklinika “Vaše zdravlje” je razvila paket koji Vam omogućava da ostvarujete zdravstvenu zaštitu sa “Ličnim doktorom”.

Šta dobijate ako se odlučite za paket Poliklinike “Vaše zdravlje” i “Ličnog doktora”?

Ako se odlučite da imate “Ličnog doktora” onda ćete imati mogućnost da Vas on posjećuje, u dogovorenim (izabranim) vremenskim intervalima, u Vašoj kući. Vremenski intervali mogu biti: mjesečni, tromjesečni, četvoromjesečni ili šestomjesečni. Bez obzira na odabrani vremenski interval dobijate isti obim zdravstvene zaštite koja se sastoji od:

  • detaljanog (sistematskog ) pregled po sistemima;
  • analize, eventualnih, hroničnih zdravstvenih problema sa planom za dalje liječenje;
  • analize korišćenja terapije uz savjet za dalju terapiju;
  • plana i dinamike potrebnih konsultacija;
  • plana i dinamike potrebnih dijagnostičkih procedura;
  • plana i dinamike rehabilitacije i
  • vođenja medicinske dokumentacije.

Uz gore navedeno imaćete mogućnost da sa “Ličnim doktorom” razgovarate i o:

  • promociji Vašeg zdravlja,
  • prevenciji bolesti;
  • mjerama rane identifikacije i spriječavanja progresije hroničnih zdravstvenih problema;
  • potrebi kontinuirane zdravstvene njege i
  • korišćenju medicinsko-tehničkih pomagala.

Ako se odlučite da vam “Lični doktor” dolazi kući, u vremenskom intervalu od mjesec dana, iznos naknade je 50€ za pruženu zdavstvenu zaštitu.

Ako korisnik »Ličnog doktora« živi u zajedničkom domaćinstvu sa više članova onda drugi član zajedničkog domaćinstva može potpisati ugovor o pružanju zdavstvene zaštite za iznos naknade od 40€, a treći član zajedničkog domaćinstva se oslobođa plaćanja iznosa naknade za pružanje zdavstvene zaštite tj: »Lični doktor« mu je besplatan.

Korisnik ovog paketa ima mogućnost dobijanja zdravstvene zaštite i dolaskom u Polikliniku, za usluge koje nisu definisane razvijenim paketom, uz iznos naknade po cjenovniku Poliklinike “Vaše zdravlje” umanjen za 20%.

Poliklinika će potpisniku Ugovora koji koristi zdravstvenu zaštitu jednom mjesećno omogućiti posebu povoljnost koja se ogleda u mogućnosti 24 satne komunikacije sa “Ličnim doktorom” (telefonom, porukama, e-mail-om).

Korisnik zdravstvene zaštite ne može od “Ličnog doktora” tražiti pružanje zdravstvene zaštite izvan okvira koji je definisan razvijenim paketom.

ZU Poliklinika „Vaše zdravlje” Podgorica nudi “Ličnog doktora” i zainteresovanim poslodvcima po posebnim povoljnostima.

“Lični doktor” je prim.doc.dr Mensud Grbović

Mensud Grbović
foto: Poliklinika Vaše zdravlje

Rođen 1957.g. u Trebinju, Bosna i Hercegovina, gdje je završio gimnaziju. Medicinski fakultet je završio 1982.g. u Tuzli. Magistrirao 2010.g, a doktorirao 2012.g. na Medicinskom fakultetu Tuzla. Specijalizirao medicinu rada na Medicinskom fakultetu u Sarajevu 1989.g. Od 2005.g. Primarius, stručni saradnik na Medicinskom fakultetu Podgorica za predmete Porodična medicina i medicina rada od 2008.g. Od 2010.g. postavljen za sudskog vještaka, a od 2019.g. docent, Farmaceutski fakultet, Novi Sad.

Radio u Domu zdravlja Trebinje, Vojsci Jugoslavije, Domu zdravlja Podgorica i u Vladi Crne Gore, Ministarstvu zdravlja, kao pomoćnika ministra zdravlja.

Član društva ljekara Bosne i Hercegovine (Udruženje specijalista medicine rada), član društva ljekara Crne Gore (Udruženje specijalista medicine rada i Udruženje opšte/porodične medicine) i član International Commission on Occupational Haelth-ICHO.

Vaše zdravlje
foto: Poliklinika Vaše zdravlje

Prijave za “Ličnog doktora” možete poslati na:

Telefon: +382 69 187 701

Mail: info@vasezdravlje.me

Facebook: https://www.facebook.com/zupoliklinikavasezdravlje