Preventivnim pregledima do očuvanja zdravlja

Preventivnim pregledima do očuvanja zdravlja!

30% popusta na pregled dojki magnetnom rezonancom u toku trajanja ružičastog oktobra!

9855 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Poliklinika Hipokrat
Foto: Poliklinika Hipokrat

Kada je u pitanju karcinom dojke, statistika pruža zaista zabrinjavajuće podatke. Crna Gora spada u zemlje sa visokom stopom smrtnosti oboljelih od ove bolesti i to u najvećoj mjeri zbog kasnog javljanja ljekaru, tek onda kada se osjete tegobe i kada bolest već uzme maha.

Karcinom dojke je u ranoj fazi bez simptoma, a mogućnosti za izlječenje su upravo tada najveće jer rano otkrivanje kancera povećava šanse uspješnog liječenja za 95%. Zahvaljujući savremenoj medicini i naprednim tehnikama, medju kojima MRi dijagnostika daje najbolje rezultate, u prosjeku devet od deset žena može biti uspješno izliječeno u ovom stadijumu. Zato, pomisao ,,ja nemam simptoma" nikako nije dovoljno dobar razlog za izbjegavanje i odlaganje preventivnog pregleda.

U poliklinikama Hipokrat pomoću najsavremenije magnetne rezonance možete uraditi najprecizniji pregled dojki i to bez štetnog zračenja. Takodje, tokom trajanja „ružičastog oktobra“ Hipokrat poliklinike su obezbijedile 30% popusta na preventivni pregled dojki magnetnom rezonancom. Vaše nalaze opisuje Dr sci. med. Nataša Prvulović Bunović jedna od vodećih specijalistkinja na Balkanu iz oblasti radiologije sa posebnom profesionalnom usmjeronošću na dijagnostiku karcinoma dojke, a naročito MRi dijagnostiku.

Zakažite na vrijeme Vaš pregled

Podgorica +382 69 333888

Nikšić +382 68 333788

Radanovići +382 69 822822

Hipokrat poliklinike – već 7 godina dio Vaše porodice!