Bojan Marović je odabrao VatanMed, kliniku u Sarajevu za transplantaciju kose

Naš poznati pjevač Bojan Marović odlučio se za golem korak u estetskom smislu

57439 pregleda 0 komentar(a)
Instagram profil Bojan Marović, Foto: Instargram profil Bojan Marovic, Instagram (@jasonmpeterson)
Instagram profil Bojan Marović, Foto: Instargram profil Bojan Marovic, Instagram (@jasonmpeterson)

Naš poznati pjevač Bojan Marović odlučio se za golem korak u estetskom smislu. Obavio je transplantaciju kose u Sarajevu. Muškarci širom svijeta bore se sa problemom preuranjenog opadanja kose, stres, genetske predispozicije i mnogi drugi faktori utiču da ostanu bez kose. No, moderne metode koje su prije svega razvijene u turskoj estetskoj medicini uspješno otklanjaju taj problem. Bojan je zahvat transplantacije obavio za samo jedan dan u Sarajevu, gdje je klinika VatanMed koja posluje u više od 15 zemalja svijeta otvorila svoju podružnicu. Marović se na društvenim mrežama već pohvalio rezultatima zahvata.

TRANSPLATIRAJTE KOSU U SARAJEVU Ukoliko i vi trebate sličan zahvat dovoljno je da u formi ispod ostavite svoju email adresu, ekipa VatanMed-a brzo će vas kontaktirati.

Za pouzdan i uspješan zahvat više ne morate ići na daleka putovanja, glavni grad Bosne i Hercegovine nije daleko, zahvat se obavlja za samo jedan dan i potpuno je bezbolan. Zahvati u klinici VatanMed obavljaju se po zadnjim svjetskim standardima. Više o samoj kompaniji možete saznati i na web prezentaciji klikom ovdje.

O VATANMED CENTRU ZA TRANSPLANTACIJU VatanMed, centar za transplantaciju kose, do sada je usrećio desetine hiljada pacijenata u svijetu. Kompanija je osnovana je 2007. godine u Istanbulu, a vlasnik klinike je ugledni turski poduzetnik Uğur Öztürk. Trenutno ima 15 poslovnica širom planete, te dvije glavne filijale u Istanbulu. VatanMed je kompanija koja djeluje u skladu sa zakonima zdravstvene zaštite i pridaje važnost ljekarima, klinikama i zdravstvenom osoblju. Operacije obavljaju s visokim komforom u sterilnim salama. Svi pacijenti dobijaju garantni certifikat koji važi u bilo kojoj od zemalja na svijetu gdje posluje VatanMed.

VatanMed
foto: VatanMed

Zahvat je potpuno bezbolan Usluge zahvata transplantacije kose potpuno su bezbolne, a zadovoljstvo pacijenta je na najvišem nivou. Vatan Med tim se sastoji od potpuno profesionalnih plastičnih hirurga i medicinskog osoblja koje je u svakom trenutku spremno da pruži pomoć svakom od pacijenata. Tradicija, profesionalnost, hiljade sretnih pacijenata izuzetna su preporuka da baš u Sarajevu riješite problem sa manjkom kose koji vas tišti. Za više informacija možete kontaktirati VatanMed Viber broj +38761177333