Oaza mira i ljepote u srcu grada

Profesionalnost u radu, visoki standardi kvaliteta pri pružanju usluga, ugodan ambijent, renomirani proizvodi korišćeni u radu, pristupačne cijene – ovo je uvod u naš svijet ljepote.

24941 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Beauty Point
Foto: Beauty Point

U samom srcu grada otkrijte rajske bašte ljepote. Dizajnirali smo naš centar da bude oaza mira i ljepote u kojoj se možete opustiti i udovoljiti sebi.

Želimo i nastojimo da se u našem salonu osjećate posebno i sigurno. Besplatno se parkirajte u garaži Hiltona odakle liftom dolazite do ''Beauty Pointa'' - tačke koja vas neće ostaviti ravnodušnim.

Prateći trendove u industriji ljepote, danas klijentima možemo da ponudimo širok spektar usluga uz pristupačne cijene. Osim niza frizerskih i kozmetičkih usluga, u našem centru možete koristiti i usluge profesionalnog šminkanja.

Nudimo Vam bijeg od gradske gužve, obaveza i stresa. Opustite dušu I tijelo uz Relax, Aromatherapy ili Istok-Zapad masažu, ili zadovoljite svoja čula masažom vulkanskim kamenjem i toplom čokoladom.

Naše profesionalno i ljubazno osoblje će Vas posavjetovati i o najboljim tretmanima za njegu i poboljšanje kvaliteta i izgleda Vaše kože lica i tijela, shodno Vašoj starosnoj dobi, tipu kože kao i Vašim željama.

Beauty Point
foto: Beauty Point

U našem centru koristimo renomirane proizvode u radu. Ono što posebno izdvajamo su revolucionarni aparati Venus Legacy za preoblikovanje i zatezanje kože lica i tijela, i Venus Velocity za lasersku epilaciju.

Beauty Point
foto: Beauty Point

VENUS LEGACY

Multipolarna radiofrekvencija prvi je i jedini uređaj sa 4D tehnologijom, odobren od strane FDA-a, koji se koristi za neinvazivno preoblikovanje tijela i zatezanje kože. Regije koje se njime mogu tretirati su noge, bokovi, bedra, zadnjica, stomak i ruke, dok se pored lica može tretirati i vrat.

Multipolarna radiofrekvencija stvara termalnu reakciju u tkivu, stimulišući njegovu prirodnu regeneraciju, čime se stvaraju novi kolagen i nova vlakna elastina. Zahvaljujući toploti, celulit se smanjuje, redukuju se masne ćelije, a koža zateže. Novi kolagen vraća koži čvrstinu i sjaj, dok joj vlakna elastina vraćaju elastičnost.

Namijenjen je svima koji imaju fibrozni ili površan celulit, masne depoe na određenim regijama, opuštenu kožu, strije, bore i loš tonus kože lica.

Tretman može da traje 30-60 minuta i njegova dužina zavisi od zona koje se tretiraju.

Beauty Point
foto: Beauty Point

VENUS VELOCITY

Da li ste znali da tokom života žena prosječno uklanja dlačice oko 10.000,00 puta? Pri tome se često javljaju iritacije, pigmentacije i ožiljci, a nerjetko dolazi i do urastanja dlačica. Potrošite novac i živce, a ne riješite problem.

Zato smo se odlučili opremiti naš studio sa Venus Velocity medicinskim laserom, diodnog tipa, koji predstavlja zlatni standard laserske epilacije, u svijetu i kod nas.

Karakteristike koje ga odvajaju od drugih lasera su:

• ostvaruje brze tretmane koji do 50% kraće traju zahvaljujući većoj laserskoj površini nastavka za epilaciju

• koristi programirane parametre prilagođene za sve tipove kože u cilju postizanja što boljih rezultata

• ostvaruje maksimalnu efikasnost u uklanjanju dlaka

• bezbjedan i pouzdan

• najsigurniji tretman zbog izuzetno efikasne metode hlađenja koja je integrisana u uređaj

• ima najveću snagu u odnosu na sve prisutne uređaje na tržištu (maksimalna snaga koja iznosi 2400 W)

• zahteva manji broj potrebanih tretmana u odnosu na druge lasere

• ne zahteva potreban period oporavka nakon tretmana, klijenti su odmah nakon tretmana spremni za obavljanje svakodnevnih obaveza.

Beauty Point
foto: Beauty Point

Najidealnije vrijeme za početak epilacije jeste jesen zato zakažite vaš termin, prepustite se timu stručnjaka, trajno uklonite neželjene dlačice i zauvjek zaboravite na bolna i nelagodna iskustva uklanjanja dlačica.

Želimo da steknemo i sačuvamo Vaše povjerenje i da nam se svaki put vratite ljepši i srećniji.

Radujemo se Vašoj posjeti!

Beauty Point

020/443-415

Prostorije Hotela Hilton

Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 2, Podgorica

FB: Beauty Point Hilton Podgorica

IG: beauty_point_hilton_podgorica