U zagrljaju našeg Bokokotorskog zaliva leži iscjeliteljska snaga mora i vjetra!

Health & Wellbeing Retreat De'MAR - Vrmac je prepoznat kao nova atraktivna lokacija sa visoko personalizovanom medicinskom i wellbeing ponudom

27129 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Health & Wellbeing Retreat De'MAR - Vrmac
Foto: Health & Wellbeing Retreat De'MAR - Vrmac

Prčanj, u zagrljaju Bokokotorskog zaliva, ima iscjeliteljsku snagu mora i vjetra. Prema legendi, mjesto su osnovali bokeljski ratnici i povezali ga sa Carigradom i Venecijom. Istorija bilježi da je upravo sa ove tačke Ivo Vizin, svojim brodom krenuo na put oko svijeta. Njegovim povratkom odgonetnuta je magična privlačnost i ljekovitost ovog dijela Bokokotorskog zaliva, najljepšeg u južnom Jadranu. Prvom ovdašnjem pomorcu koji je oplovio svijet, iscrpljenom višemjesečnom avanturom, nisu bili potrebni ni ljekovi ni ljekari - samo govor vode i vazduha na Rtu Svetog Marka.

Neopisiva ljepota Bokokotorskog zaliva, pješčane plaže, ljekovita vazdušna strujanja, iscjeliteljska sila mora i vjetra, algi, četinara i gorobilja sa Orjena i Lovćena koji se izdižu iznad obale i štite zaliv od otvorenog mora i hladne zimske klime - ovo maleno mjesto svrstavaju u unikatnu oazu.

Health & Wellbeing Retreat De'MAR - Vrmac
foto: Health & Wellbeing Retreat De'MAR - Vrmac

Unutar ove prirodno blagoslovljene lokacije sa svojim iscjeliteljskim moćima osmišljen je i rođen naš Health & Wellbeing Retreat De’MAR – Vrmac kao novo crnogorsko zdravstveno utočište koje slavi zdrav život. Uz pomoć prirode, vrhunske zdravstvene ponude iz domena fizikalne i rehabilitacione medicine, medicinskog wellness-a i anti-aging tretmana, vaš boravak i odmor u ovom prelijepom resort-u će postati jedinstveno iskustvo.

Health & Wellbeing Retreat De'MAR - Vrmac
foto: Health & Wellbeing Retreat De'MAR - Vrmac

Health & Wellbeing Retreat De'MAR - Vrmac je prepoznat kao nova atraktivna lokacija sa visoko personalizovanom medicinskom i wellbeing ponudom. Postižemo visoke rezultate u liječenju nekih od najčešćih zdravstvenih poremećaja svakodnevnog načina života, kao što su respiratorni problemi, bolovi u kostima i tkivima, stres i anksioznost, pad imuniteta. Pomažemo populaciji široke dobi da živi srećan i zdrav život poboljšavajući vaše blagostanje našim tretmanima, kako bi se osjećali dobro i podmlađeni fizički, psihički i duhovno.

Respiratorna revitalizacija i zacjeljivanje pluća nakon kovida

Health & Wellbeing Retreat De’MAR - Vrmac je specijalizovan u dijelu detoksikacije tijela, regeneracije i podmlađivanja, respiratorne rehabilitacije koja se koristi i kao rehabilitacija nakon kovida, kao i jačanja imuniteta. U ponudi su i svakodnevni tretmani za rehabilitaciju bolova u kostima i tkivima i estetskog antiaging-a. Svi ovi programi su pažljivo osmišljeni kako bi se tijelo vratilo na cjelokupno poboljšanje fizičkog, mentalnog i duhovnog blagostanja. Sa našim medicinskim timom najviše stručnosti u ovoj oblasti, pravimo personalizovan i integrativan pristup u postizanju Vašeg blagostanja. Naši tretmani počinju medicinskim pregledom, a nakon toga su pod stalnim nadzorom našeg tima medicinskih stručnjaka.

Health & Wellbeing Retreat De'MAR - Vrmac
foto: Health & Wellbeing Retreat De'MAR - Vrmac

Koristeći najsavremeniju opremu i stručno osoblje, ovdje možete dobiti fizikalnu terapiju bolnih zglobova i kičme, rehabilitaciju sportskih povreda, preoperativnu i postoperativnu rehabilitaciju, terapiju reume i artroze, kao i fizikalnu terapiju neuroloških bolesti perifernih živaca.

Beauty anti-aging tretmani

Za one koji žele da izgledaju lijepo, podmlađeno i zadovoljno, uz pomoć savremenih aparata radimo neinvazivne tretmane oblikovanja tijela, visokoefikasne anticelulit tretmane (Acoustic X-shock wave, Emtone, presoterapija), mezoterapiju, hijaluronske filere i botoks.

Health & Wellbeing Retreat De'MAR - Vrmac
foto: Health & Wellbeing Retreat De'MAR - Vrmac

Ovo je mjesto za udisanje životne energije gdje ćete se osjećati osnaženo i revitalizovano. Naša misija je da vam pomognemo da živite bez bolova, da ojačate imunitet, da detoksikujete svoje tijelo, da regenerišete i podmladite svoju respiratornu funkciju i cijelo tijelo kako biste vodili manje stresan i zdraviji život. Naša misija ste Vi.

www.vrmacwellbeing.com