18. i 19. marta ordinira akademik prof dr Đorđe Radak- vaskularni hirurg, univerzitetski profesor i naučnik

Poliklinike Hipokrat ostvaruju povjerenje svojih pacijenata pružajući vrhunske medicinske usluge, poštujući njihove potrebe i individualnost.

35415 pregleda 23 reakcija 0 komentar(a)
Foto: dr Đorđe Radak
Foto: dr Đorđe Radak

Renomirano ime u domaćim i međunarodnim medicinskim krugovima. Redovni profesor hirurgije Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu i direktor Klinike za hirurgiju Euromedik u Beogradu.

Đorđe Radak godišnje izvede oko 600 vaskularnih operacija, a tim koji je formirao godišnje uradi oko 2.000 arterijskih rekonstrukcija i oko 300 endovaskularnih intervencija, sa rezultatima na nivou velikih svjetskih centara.

Najveće interesovanje stručne javnosti Dr. Radak je izazvao uvođenjem revolucionarnih metoda u liječenju vaskularnih oboljenja. Učestvovao je u prvim transplantacijama jetre i pankreasa, pokrenuo modernu endovaskularnu hirurgiju i dizajnirao i uveo u svakodnevnu upotrebu Bazu podataka za prospektivno praćenje rezultata liječenja.

Glavni je istraživač u mnogim regionalnim i međunarodnim projektima i autor brojnih inovativnih naučnih radova. Član je eminentnih domaćih, evropskih i svjetskih akademskih instituta i predsjednik Udruženja za vaskularnu medicinu Srbije.

Dr Radak od sada i u stručnom timu poliklinike Hipokrat obavlja preglede iz oblasti vaskularne hirurgije, koja se bavi oboljenjima lokalizovanim na arterijama i venama, koje mogu biti akutnog ili hroničnog toka.

Poliklinike Hipokrat ostvaruju povjerenje svojih pacijenata pružajući vrhunske medicinske usluge, poštujući njihove potrebe i individualnost. Posvećeni smo poslovnoj i stručnoj izvrsnosti, profesionalizmu, odgovornosti i inovativnosti.

Zakažite vaš pregled kod dr Đorđa Radaka u poliklinici Hipokrat na telefon 069 333 888.