Pedijatrijski centar najsavremenije poliklinike i laboratorije u Crnoj Gori

Prvih deset dana svi pregledi su besplatni!

34714 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Moj Lab
Foto: Moj Lab

U Moj Lab Pedijatriji, preko 20 specijalista i užih specijalista pedijatrijske medicine brine o zdravlju djece i njihovom bezbrižnom odrastanju. Obavljaće se se niz konsultativnih pregleda domaćih i inostranih pedijatrijskih subspecijalista iz oblasti pulmologije, oftalmologije, gastroenetreologije, alergologije i imunologije, kardiologije, neonatologije, endokrinologije, dječije reumatologije, ORL, dječije hirurgije i urologije, fizijatrije... Pored toga, u Pedijatriji će se se obavljati pregledi psihologa i psihijatara, kao i pregledi u susret polasku u vrtić i školu kao i razni psihološki testovi.

Uz najsavremeniji ultrazvučni aparat dostupna je i najbrža laboratorijska dijagnostika, za samo 10 minuta dobijaju se nalazi kompletne krvne slike, što je od posebne važnosti kada je u pitanju kontrola i liječenje mališana. Moj Lab je jedina privatna ustanova koja ima mogućnost određivanja acidobaznog statusa.

Moj Lab Pedijatrija - vaš tim za zdravo djetinjstvo, u prvih deset dana od otvaranja, do 18.septembra, pružiće mališanima preglede svih vrsta potpuno besplatno.

Zakažite termin pregleda pozivom call centra 19989.

Podgorica

Vojvode Maša Đurovića (City kvart)

mail: pedijatrija@mojlab.me