Kako su naše legende pobijedile dijabetes

CuraLin je, zbog svojih rezultata, već prisutan na čak 55 tržišta širom svijeta

17313 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Halid Bešlić PHOTO BY: MIRZA STUDIO;, Boža Maljković FOTO: Luka Jovović PET MAGAZINE
Foto: Halid Bešlić PHOTO BY: MIRZA STUDIO;, Boža Maljković FOTO: Luka Jovović PET MAGAZINE

Savremen način života, nedovoljna fizička aktivnost i iznad svega stres - glavni su uzroci sve većeg broja onih koje pogađa „tihi ubica“ 21. veka – dijabetes tip 2. Ova moderna pošast pogodila je i naše čuvene legende, ali srećom, ima sve više primjera kako je moguće izboriti se sa povišenim šećerom u krvi i to zahvaljujući sasvim prirodnoj metodi, odobrenoj i od ovdašnjih i svjetskih ljekara i naučnika. Upravo o svojoj borbi - i što je još važnije pobjedi nad ovom bolešću - govore i sportski autoritet Božidar Maljković i muzička zvijezda Halid Bešlić. Svako iz svog ugla, ali sa istim rezultatom, ove regionalne zvijezde preporučuju svoj način i veoma zadovoljni dijele svoja iskustva.

„Zahvaljujući mojoj stresnoj profesiji zaradio sam dijabetes tip 2. Na sve to, nisam baš bio ni disciplinovan u ishrani“ – počinje svoju priču čuveni košarkaški trener Božidar Maljković, koji je, kao rijetko ko, tokom svoje više nego uspješne karijere promijenio čak sedam država u kojima je radio i živio. Jedan od naših najuspješnijih košarkaških trenera u Evropi i predsjednik Olimpijskog komiteta Srbije je „zaradio hroničnu bolest 21. vijeka“, ali ju je potom stavio pod kontrolu, i to na potpuno prirodan i neškodljiv način:

„Kao košarkaškom treneru u sekundi mi se sve mijenjalo, ili ti se ruši čitav svijet ili te slavi. Dakle, imao sam težak, profesionalni izazov. A uvijek sam se trudio da moje ekipe budu najbolje. Poneki igrač svojom glupošću mi je dizao šećer, to je sigurno, i poneki novinar, i da ne ulazim sad u to, lista bi bila dugačka“.

Duže od deset godina Boža Maljković bori se sa šećerom, prvenstveno terapijama koje su mu propisivali ljekari. A onda je odlučio da promijeni pristup.

„Preko mojih prijatelja sam prvi put čuo za CuraLin i odmah mi se dopalo to što dolazi iz jedne ozbiljne zemlje kakva je Izrael, koja je odgajila mnoge naučnike svjetskog formata i promijenila istroriju svijeta... A drugo što mi se dopalo jeste to što u CuraLin-u nema ni miligrama hemije. Ja sam skoro počeo da ga koristim i već sam sasvim „skinuo“ šećer i on je sad u granicama normale“.

I Halid Bešlić, autor megahitova i maestralni izvođač sevdaliniki, godinama se bori sa dijabetesom tip 2 i u tome ima svu potrebnu podršku ljekara. Kako objašnjava, „uz pomoć raznih tableta“ uspijevao je da drži šećer koliko-toliko pod kontrolom, a onda se upoznao sa prirodnim dodatkom ishrani CuraLin-om i nakon nećkanja da ga uopšte proba, danas kaže da se ne kaje ni jednog trenutka, već naprotiv.

„U trenutku kada mi je otkriven, imao sam 14 jedinica tromjesečni prosek. Sa tabletama sam ga držao pod kontrolom, ali sam tek sa CuraLin-om došao do idealnog prosjeka, pa mi tromjesečni prosjek ne prelazi 6 jedinica. Uspio sam da dođem do idealnog stanja!“ – tvrdi Halid Bešlić, poznati pjevač narodne muzike sa čijim je numerama, pa i onim filmskim, upoznat cio region i nastavlja:

„Oduševljen sam! Prednost CuraLin-a je i to što je prirodan, dakle, potpuno od prirodnih sastojaka. A uz to je i veoma efikasan. Koristim ga već nekoliko mjeseci i moj šećer je danas u sasvim normalnim vrijednostima. Idealno!“

Pet Magazin
foto: Pet Magazin

Naše legende nisu jedine koje su se uvjerile u efikasnost biljnog suplementa CuraLin. Riječ je o 100% prirodnom dodatku ishrani, koji su 2016. proizveli ljekari Kliničkog centra u Tel Avivu u Izraelu, i namijenjen je onima koji boluju od dijabetesa tip 2. Svoja znanja izraelski naučnici zasnovali su na iskustvima medicine ajurveda, stare hiljadama godina, pa je iz tog razloga ovaj preparat potpuno prirodan i neškodljiv. U svojim laboratorijama usavršili su odnos različitih biljaka, među kojima su kurkuma, cimet, amla, gorka dinja, srebrna svilenica, piskavica, jambolan, ali i biljke koje rastu na obroncima Himalaja kao što su swertia chirayita (chiretta) i nepalski kutki, koje kao krajnji rezultat daju izuzetno brzu efikasnost kao pomoć u liječenju dijabetesa tip 2. Efekti su vidljivi već nakon sedam dana pravilne upotrebe, što nije svojstveno nijednom drugom biljnom preparatu!

CuraLin je, zbog svojih rezultata, već prisutan na čak 55 tržišta širom svijeta - u SAD, Engleskoj, Kini, Italiji, Austriji, Španiji, Australiji…, a od sada je dostupan i na području bivše Jugoslavije. CuraLin ima sve potrebne dozvole nadležnih institucija u cijelom regionu, a sa njegovom efikašnošću su upoznati i endokrinolozi Kliničkog centra Srbije.

„Kombinacija klinički ispitanih biljaka utiče na snižavanje nivoa glukoze (šećera) u krvi i pomaže u regeneraciji i odmašćivanju beta ćelija pankreasa, koje su direktno zadužene za proizvodnju i distribuciju prirodnog insulina u organizmu“ – objašnjava dr Miloš Stojanović, specijalista interne medicine sa supspecijalizacijom iz endokrinologije. On je već 30 godina na Institutu za endokrinologiju, dijabetes i bolesti metabolizma pri KCS, a član je Društva endokrinologa iz SAD i Velike Britanije. U svojoj biografiji ima više od 20 stručnih radova. On dodaje i da zbog ovog posljednjeg, naučno dokazanog u kliničkim studijama, korisnici imaju osjećaj potpune svježine, lakše savladavaju dnevne obaveze i u celosti imaju više energije.

Dr Miloš Stojanović, specijalista interne medicine sa supspecijalizacijom iz endokrinologije
foto: Dr Miloš Stojanović, specijalista interne medicine sa supspecijalizacijom iz endokrinologije

„Studije u svijetu su pokazale da je suplement CuraLin veoma efikasan i da su ljudi pomoću njega smanjili upotrebu ljekova, pa čak i insulina. CuraLin je izuzetno bezbjedan i dokazano nema bitnih kontraindikacija.“ – potvrđuje i dr Stojanović.

KONTAKT ZA INFORMACIJE:

FARMONT M.P. d.o.o.

Kosic bb, 81410 Danilovgrad, Crna Gora

+382 20 663 075

https://curalife.me/