Preventivni pregled dojki može spasiti život

Pomisao „ja nemam simptoma” nikako nije dovoljno dobar razlog za izbjegavanje i odlaganje preventivnog pregleda

29293 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Poliklinika Hipokrat
Foto: Poliklinika Hipokrat

Prof. dr Nataša Prvulović Bunović dio je tima vrhunskih ljekara poliklinika "Hipokrat", kojima su zadovoljstvo pacijenata, kvalitet i bezbjednost zdravstvene zaštite na prvom mjestu.

Nataša Prvulović Bunović, specijalista radiologije, subspecijalista onkologije i istaknuta stručnjakinja u oblasti dijagnostike i liječenja tumora dojki, načelnica je centra za Imidžing dijagnostiku Instituta za onkologiju Vojvodine u Sremskoj Kamenici. Ekspert je za onkološka oboljenja kod žena, predavač i autor domaćih i međunarodnih projekata, naučnih skupova i radova.

Koautorka je monografija i literature koja je bukvar u izučavanju onkoloških promjena kod žena, među kojima su: “Ultrazvučna dijagnostika dojke”, “Fibroadenom i ciste dojke”, "Benigne lezije dojke" i u prestižnom američkom udžbeniku Women’s Imaging: MRI with Multimodality Correlation.

Crna Gora spada u zemlje sa visokom stopom smrtnosti oboljelih od ove bolesti i to u najvećoj mjeri zbog kasnog javljanja ljekaru, tek onda kada se osjete tegobe i kada bolest već uzme maha. Karcinom dojke je u ranoj fazi bez simptoma, a mogućnosti za izlječenje su upravo tada najveće.

Pomisao „ja nemam simptoma” nikako nije dovoljno dobar razlog za izbjegavanje i odlaganje preventivnog pregleda.

Doktorka Prvulović Bunović ordinira 29. i 30. oktobra u Poliklinici Hipokrat u Podgorici. Povodom ružičastog oktobra, mjeseca borbe protiv karcinoma dojki, u poliklinikama Hipokrat možete obaviti i preventivne preglede dojki uz 50% popusta na ultrazvuk i 40% na magnetnu rezonancu.

U poliklinikama Hipokrat u Podgorici, Radanovićima, Nikšiću, a ubrzo i u Baru, zahvaljujući aparatima najnovije generacije, među kojima MRI dijagnostika daje najbolje rezultate, nudimo specijalizovane preglede koji su kroz individualizovani zdravstveni tretman prilagođeni zdravstvenim potrebama naših pacijenata i prvoklasne standarde medicinskih usluga.

Pridružite se zajedničkoj akciji u podsticanju svijesti o borbi protiv karcinoma dojki i obavite vaš pregled na vrijeme u poliklinikama Hipokrat.

Podgorica +382 69 333 888

Nikšić +382 68 333 788

Radanovići +382 69 822 822

Poliklinika Hipokrat
foto: Poliklinika Hipokrat