Najsavremenija znanja u brizi o poremećaju rada srca i srčanoj slabosti

Ne zanemarujte simptome, prekontrolišite stanje svog srca.

15324 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Moj Lab
Foto: Moj Lab

Pregled srca i dijagnostiku poremećaja u radu srca prepustite jednom od najeminentnijih regionalnih stručnjaka iz te kardiološke oblasti. U poliklinici Moj Lab možete zakazati pregled dr Žarka Ćalovića, stručnjaka koji ordinira u bolnici San Donato u Milanu, međunarodnom referentnom centru za srčanu aritmiju, a boraviće u poliklinici Moj Lab 28.i 29.oktobra.

Moj Lab
foto: Moj Lab

Dr Ćalović je dio tima stručnjaka poznatih po revolucionarnim rezultatima u tretmanu svake vrste poremećaja ritma srca i srčane slabosti. Rezultati koji pomjeraju dosadašnje granice se postižu upotrebom najnovijih i najsavremenijih tehnologija kao što su: električne i hibridne rekonstrukcije srčanih šupljina, robotske navigacije i ugradnja najsavremenijih pejsmejker sistema, do personaliziranog liječenja kroz postupke ablacije, implantacije srčanih uređaja i strukturalnog liječenja aritmogenih patologija.

Moj Lab
foto: Moj Lab

“Aritmija je oboljenje koje karakteriše poremećaj brzine ili ritma srčanog rada. Većina aritmija su bezopasne, ali neke mogu biti ozbiljne, a neke čak fatalne. Kada srce radi nepravilnim ritmom, veoma ubrzano ili usporeno, njegova pumpna funkcija se smanjuje. Tada ne može da ispumpa dovoljno krvi do svih dijelova tijela, što može oštetiti mozak, srce, kao i druge organe. Obratite pažnju na simptome aritmije: sinkope, tj. gubici svijesti, palpitacije (lupanje srca), nepravilan rad srca, gušenja i nedostatak vazduha tokom manjeg napora. Ne zanemarujte simptome, prekontrolišite stanje svog srca.”

Pregled možete zakazati na broj 19989