PZU Da Vinči Med - minimalno invazivne urološke i hirurške procedure

Ova ustanova je opremljena najmodernijim i najkvalitetnijim ultrazvučnim 4D aparatima sa mogućnošću rane dijagnostike kardiovaskularnih, endokrinoloških i uroloških oboljenja, kao i ranog otkrivanja promjena u dojkama i abdominalnim organima.

14086 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Poliklinika Da Vinči
Foto: Poliklinika Da Vinči

Privatna zdravstvena ustanova „DaVinci“ je zdravstvena ustanova koja uspješno funkcioniše i obavlja zdravstvene usluge unazad gotovo dvije godine. U novom prostoru, na novoj lokaciji, PZU „DaVinci“ bazira svoj rad po principu dnevne hirurške bolnice. Ova ustanova je opremljena najsavremenijim uređajima i aparatima, novom operacionom salom, intenzivnom njegom uz apartmanske smještaje za pacijente. Najsvaremeniji laparoskopski stub (aparat za minimalno invazivnu hirurgiju) sa 4K tehnologijom omogućuje izvođenje najkompleksnijih operativnih zahvata iz urologije i opšte hirurgije, sa minimalnim rezovima, uz veoma kratko bolničko liječenje i izuzetno brz oporavak i vraćanje funkcionalnog kapaciteta na normalan nivo kod operisanih pacijenata.

Poliklinika Da Vinči
foto: Poliklinika Da Vinči

Operativno liječenje proširenih vena i hemoroidalne bolesti

Kod bolesnika u kojih je indikovano operativno liječenje proširenih vena i varikoznog sindroma, primjenom minimalno invazivnih procedura (radiofrekventna ablacija i laser) omogućava se da se ovaj problem uspješno i trajno rešava sa boravkom u bolnici od samo nekoliko časova i prisustvo minimalnog bola sa odličnim kozmetskim efektom.

Primjenom najsavremenih tehnika u liječenju hemoroidalne bolesti (THD procedura i lasersko uklanjanje hemoroida), sve veći broj zadovoljnih pacijenata je pokazatelj kvaliteta i uspješnosti liječenja u PZU „DaVinci“.

Pored toga, ova ustanova je opremljena najmodernijim i najkvalitetnijim ultrazvučnim 4D aparatima sa mogućnošću rane dijagnostike kardiovaskularnih, endokrinoloških i uroloških oboljenja, kao i ranog otkrivanja promjena u dojkama i abdominalnim organima. Uz to, neophodno je naglasiti mogućnost gastroskopije i kolonoskopije u uslovima analgosedacije.

Poliklinika Da Vinči
foto: Poliklinika Da Vinči

Tim vodećih stručnjaka iz regiona

U PZU „DaVinci“ ordiniraju renomirani stručnjaci i eksperti iz svojih oblasti. Tim ljekara koji ordinira u PZU „DaVinci“ obuhvata interniste (kardiologe, endokrinologe, hematologe, gastroenterologe i hepatologe, onkologe, reumatologe i pulmologe) iz Vojnomedicinske akademije, Kliničkog Centra Crne Gore i Kliničkog Centra Srbije, hirurge, eksperte za digestivnu, hepatobilijarnu, endokrinu, kolorektalnu hirurgiju i proktologiju iz Vojnomedicinske akademije, Kliničkog Centra Crne Gore i Kliničkog Centra Srbije, tim urologa iz Kliničkog Centra Crne Gore, Vojnomedicinske akademije, KC Srbije i KC Skoplje, vaskularne hirurge iz Vojnomedicinske akademije.

Vizija PZU „DaVinci“ je pružanje zdravtsvenih usluga najvišeg kvaliteta, praćenje najsavremenijih trendova u medicini i iskrena posvećenost medicinskim izazovima.

Poliklinika Da Vinči

pon – sub : 08h - 20h

+382 69 059 359

+382 68 059 359

+382 67 059 359

Ulica 4. jula, Zabjelo

Novi kompleks zgrada Razvršja

www.poliklinikadavinci.me

@poliklinikadavinci