VatanMed - Samo danas i sutra ostvarite popust od 20% na trasnplantaciju kose

Sve metode koje se primjenjuju u Turskoj, rade se i u klinici u Sarajevu samo su vaši troškovi manji.

16116 pregleda 0 komentar(a)
Foto: VatanMed
Foto: VatanMed

Black Friday popusti neće zaobići ni buduće klijente najbolje klinike na Balkanu kada je transplantacija kose u pitanju!

Ukoliko ste planirali obaviti transplantaciju kose danas i sutra možete to uraditi po 20% manjoj cijeni u klinici VatanMed Sarajevo.

Kako do popusta?

Svi oni koji danas i sutra (25. i 26. novembar) uplate avans na zahvat transplantacije kose u klinici u Sarajevu ostvaruju pravo na 20% manju cijenu. Za sve detalje odmah kontaktirajte ljubazno osoblje klinike na Viber ili WhatsApp na brojeve: +38762601444, +38761209700, +38761250020 i dogovrite način uplate avansa. Kliniku VatanMed u Sarajevu možete kontaktirati i na Facebooku i Instagramu. Termin vašeg zahvata dogovorićete sa osobljem klinike ali transplantaciju morate obaviti u 2022. godini dok važi popust.

Metode transplantacije kose, iskustva i cijena

Sapphire Fue metoda najpopularnija je u svijetu kada je presađivanje kose u pitanju. Tu metodu, o kojoj možete saznati više posjetom na web stranicu kompanije vatanmed.com, VatanMed je razvio do savršenstva. Ona garantira vrhunske rezultate i važno je napomenuti da se zahvat obavlja bez rezanja, ožiljaka i ostalih stvari koje su nekada praktikovane. Na potpune rezultate čeka se 12 mjeseci mada su vidjljivi i ranije.

DHI metoda trasnplatnacije kose - U novembru za 500 eura manje

U mjesecu novembru transplataciju kose DHI metodom koja se smatra najefikasnijom metodom transplantacije kose i ne zahtjeva šišanje u VatanMedu možete obaviti po čak 500 eura manjoj cijeni.

VatanMed
foto: VatanMed

Šta je važno znati o transplatnaciji kose i kako planirati zahvat?

Zahvat trasnplantacije kose obavlja se u lokalnoj anesteziji za jedan dan. Prije zahvata medicinski tim klinike utvrdiće da li ste spremni da obavite zahvat transplantacije kose. Nakon zahvata trebate se strogo pridržavati uputa VatanMed stručnjaka kako bi dobili željene rezultate. U konsultaciji sa timom stručnjaka odabraćete metodu koja vam najviše odgovara, nakon zahvata ne trebate uzimati bolovanje na poslu.

VatanMed
foto: VatanMed

10% uvijek - Ako popunite formu

Ukoliko iz privatnih razloga ne možete da obavite zahvat u ovoj godini VatanMed nudi još jednu akciju. Popunite formu i ostvarite popust od 10% na zahvat transplantacije kose, ova akcija traje naredna tri mjeseca.

VatanMed klinika koja posluje u preko 20 zemalja na svijetu svojim certifikatom garantira uspjeh zahvata. Važno je napomenuti da je u ovoj godini VatanMed proglašen za najbolji centar za transplantaciju kose u Turskoj, zemlji koja je do savršenstva dovela estetsku hirurgiju, a naročito transplantaciju kose. Sve metode koje se primjenjuju u Turskoj, rade se i u klinici u Sarajevu samo su vaši troškovi manji.