Savremena radiološka dijagnostika – najbolji saradnik u preciznom postavljanju dijagnoze i uspješnom liječenju

Cilj je da omogućimo pacijentima pouzdan, blagovremen, komforan i sveobuhvatan zdravstveni tretman, kako ne bi morali da posjećuju više zdravstvenih ustanova da bi dobili kompletan medicinski izvještaj

37730 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Poliklinika Konzilijum
Foto: Poliklinika Konzilijum

Ono čime se Poliklinika Konzilijum od samog osnivanja posebno ponosi, jeste zaokružena radiološka dijagnostika. Tim vrhunskih radiologa iz zemlje i inostranstva, na čelu sa dr Branimirom Branom Vlahovićem ordinira i obavlja širok dijapazon radioloških pregleda.

U Poliklinici Konzilijum pacijentima je dostupno snimanje na 1,5 Tesla magnetnoj rezonanci, na CT skeneru sa najnižom dozom zračenja (tzv LOW DOSE skener sa ASIR algoritmom) i na ultrazvučnom aparatu najnovije generacije LOGIQ P9, sa dodatkom kontrastnog snimanja i B-flow.

Cilj je da omogućimo pacijentima pouzdan, blagovremen, komforan i sveobuhvatan zdravstveni tretman, kako ne bi morali da posjećuju više zdravstvenih ustanova da bi dobili kompletan medicinski izvještaj.

U radiološkoj ambulanti Konzilijuma moguće je odraditi sva potrebna snimanja najsavremenijom opremom, a ujedno istog dana zakazati pregled ili konsultaciju sa nekim od ljekara iz našeg tima.

foto: Poliklinika Konzilijum

U okviru Konzilijuma postoji više specijalističkih ambulanti koju su moderno opremljene: kompletna ambulanta interne medicine, radiološka, neurološka, psihijatrijska i hirurška ambulanta, u kojima ordiniraju eminentni stručnjaci iz datih oblasti.

Ljekar, u skladu sa stanjem i zdravstvenim problemom pacijenta, odlučuje koja je dijagnostika najbolji izbor u datom momentu a nije rijetkost i da kompleksna stanja zahtijevaju udruženu dijagnostiku na skeneru i magnetnoj rezonanci, radi dobijanja što preciznije kliničke slike.

U skladu sa razvojnom politikom Poliklinike Konzilijum i dobrom saradnjom sa brojnim stručnjacima iz zemalja regiona, a sve u cilju pružanja što kvalitetnije zdravstvene usluge, čast nam je što smo prepoznati kao odgovarajući crnogorski partner, kod jedne od najnaprednijih zdravstvenih grupacija u Turskoj - Liv Hospital.

Liv Hospital ima saradnju sa Fondom za zdravstveno osiguranje Crne Gore i omogućava pacijentima iz Crne Gore pružanje najkvalitetnije dijagnostike i liječenja iz skoro svih oblasti ovih bolnica.

foto: Poliklinika Konzilijum

U LIV Hospitalu se uspješno liječi veliki broj pacijenata iz Crne Gore i iz regiona, zbog činjenice da je kvalitet usluge na visokom nivou i same organizacije prijema međunarodnih pacijenata koji imaju na raspolaganju prevodioca, prevoze na relaciji aerodrom-hotel-bolnica i prevode medicinske dokumentacije.

Od sada će ti ljekari biti dostupni pacijentima i u našoj zemlji.

LIV Hospital, nastavlja saradnju i sa privatnim zdravstvenim ustanovama u Crnoj Gori, kroz partnerstvo sa Poliklinikom Konzilijum, koja u potpunosti ispunjava standarde kvaliteta u smislu tehničke i medicinske stručnosti.

Ovo je još jedan korak u pružanju što kvalitetnije medicinske usluge pacijentima iz Crne Gore.

Za sve informacije pozvati: 020/650-660; 067/650-670