Kako se na lak način riješiti proširenih vena, bolnih nogu i venskih rana?

Riješite problem najsavremenijom metodom u 21.veku - laserskom operacijom vena! U PZU Primus Medical-u. Uspješnost same operacije je 99%, a prema rezultatima svjetskih sveobuhvatnih analiza, riječ je o najuspješnijoj metodi liječenja prošireniih vena na nogama!

25667 pregleda 0 komentar(a)
Foto: PZU Primus Medical
Foto: PZU Primus Medical

Proširene vene nisu samo estetski problem, već predstavljaju medicinsko stanje koje može izazvati povećan rizik od mnogih komplikacija, a najviše može doprineti stvaranju KRVNIH UGRUŠAKA, Zato ukoliko prepoznajete simptome proširenih vena, ne oklijevajte već zakažite što prije SPECIJALISTIČKI PREGLED SA DOPLEROM KRVNIH SUDOVA I OPERACIJU.

PZU Primus Medical
foto: PZU Primus Medical

Zašto?

  • Intervencija se obavlja u lokalnoj anesteziji (duž noge) jer se time izbegavaju rizici opšte I regionalne anestezije, one popularne anestezije u kičmu, koja je neprijatna i može biti skopčana sa komplikacijama.
  • Intervencija se izvodi tako da se u venu plasira tanki kateter na vrhu kojeg je laser - laser zagrijava zid vene iznutra te dovodi do skvrčavanja i zatvaranja oštećene vene.
  • Riješavaju se ne samo proširene vene, već i otvorene venske rane!
  • Sam zahvat na jednoj nozi najčešće traje 30 minuta, dok na obije noge oko 60 minuta
  • Pacijentu nakon intrevencije nije neophodno ležanje niti hospitalizacija, već se za manje od sat vremena vraća svojoj kući.
  • Nakon zahvata se savjetuje nošenje elastičnih čarapa 2 nedjelje, stoga izbegavajte napornije fizičke aktivnosti. Drugim aktivnostima se pacijent može normalno vratiti.

Pregled i operaciju izvodi dr DARIO JOCIĆ jedan od najboljih vaskularnih hirurga u regionu.

PZU Primus Medical
foto: Dario Jocić

Dr Dario Jocić ordinira svaki mjesec u PZU PRIMUS MEDICAL .

063/ 21-31-21

020/ 65-73-05

https://primus-medical.me/

PZU Primus Medical posluje 10 godina na crnogorskom tržištu i uspješno rješava probleme proširenih vena, bolnih nogu i venskih rana svojim pacijentima.

JER ZDRAVLJE JE UVIJEK NA PRVOM MESTU!