Liposukcijska dijeta - revolucionarna metoda brzog mršavljenja

7-10 kg za samo dvije nedelje!

50896 pregleda 0 komentar(a)
Foto: International Health
Foto: International Health

Novi pristup redukcije tjelesne mase se ne bazira samo na "unosu i potrošnji kalorija". Teorija o hormonalnoj regulaciji masnog tkiva i metabolizma masti se pokazala puno efikasnija u praksi, a rezultat je brzo ali ipak nutritivno kompletno rješenje za mršavljenje - Liposukcijske dijeta s kojom možete skinuti 9% masnih rezervi za samo 14 dana.

7-10 kg za samo dvije nedelje!

Novi naučni pristup mršavljenju u drugi plan stavlja stare i zaostale teorije o unosu i potrošnji kalorija jer postoje osobe koje nisu u kalorijskom balansu, a ipak imaju normalnu tjelesnu masu kao i oni koji broje kalorije, a ipak se goje. Stručnjaci iz International Health-a su postavili teoriju da je debljanje posljedica neravnoteže u hormonalnoj regulaciji masnog tkiva i metabolizma masti. Na temelju te teorije u Klinici za mršavljenje su ispitali protokol koji će uspostaviti hormonalnu ravnotežu i aktivirati masne rezerve i mobilizovati ih u energetske svrhe. Za prvih 14 dana pacijenti su već gubili 6-11% od početne tjelesne mase odnosno izgubili su u prosjeku 9,2% masnih rezervi. Protokol ne nazvan Liposukcijska dijeta

International Health
foto: International Health

Kako djeluje program brzog mršavljenja?

"Liposukcijska dijeta funkcioniše na principu - natjerati tijelo da se hrani vlastitim masnim rezervama. Do metaboličkog pretvaranja masti u energiju dolazi uz pomoć protokola koji uključuje mediteransku dijetu i pomoćna sredstva za mršavljenje koja omogućavaju da niste gladni, da nema pada energije i šećera u krvi, a prve rezultate vidite nakon 48 sati" objašnjava Giovanni Mandra, autor dijete. On je lično pomogao brojnim poznatim ličnostima da izgube višak kilograma među kojima i Kolinda Grabar Kitarović, Neda Ukraden, Željko Samardžić, Halid Bešlić ali i neke hollywoodske zvijezde. "S jednim protokolom koji traje 14 dada možete smršti od 7-10% od početne tjelesne mase. Dijeta jednostavna za korištenje i sigurna za zdravlje" tvrdi autor

Hrvatska predsjednica među zadovoljnim korisnicima

Ova metoda je poznata po tome što ju je isprobala Kolinda Grabar Kitarović koja danas izgleda bolje nego ikada zahvaljujući režimu koji joj je predložio sam autor dijete, nutricionista Giovanni K. Mandra. Liposukcijska dijeta je inovativna metoda mršavljenja koja može bitia instant rješenje za brzi gubitak kilograma, odnosno motivacija za one koji žele time započeti zdraviji život. Protokol je klinički ispitan, a koristi pomoćna sredstva za mršavljenje koja je odobrila Europska agencija za sigurnost hrane (EFSA). Program mršavljenja se zasniva na ideji da se zadovolje minimalne energetske i nutritivne potrebe organizma kako bi organizam dobio sve što mu je potrebno, ali ne i dovoljno energije koja se crpi iz vlastitih masnih rezervi. Pojednostavljeno, tijelo se hrani našim viškom kilograma jer naposljetku nakupljeno salo ne predstavlja ništa drugo nego rezerve energije za kasnije.

International Health
foto: International Health

Kako početi s protokolom mršavljenja?

Savjetovalište za ishranu gdje možete početi sa dijetom nalazi se u Podgorici, a sve što je potrebno je pozvati broj telefona centra International Health na broj 067 612 611 ili posjetiti web adresu Crnogorski - LipoDIET Metoda mršavljenja s klinički dokazanim rezultatima. International Health team će vas uputiti u sve detalje programa i voditi vas kroz cijeli proces mršavljenja, a možete zakazati i besplatne konsultacije.

Prije primjene konsultujte se sa svojim ljekarom ili farmaceutom.

Svi proizvodi imaju kliničku studiju za bezbjednost i podliježu svim zakonskim provjerama i regulativama.