Vrmac – centar koji mijenja granice rehabilitacije

Magija Ruže vjetrova čuvana kroz vjekove.

Nova epoha nekada najpoznatijeg prirodnog lječilišta na našim prostorima.

39481 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Blue Kotor Bay
Foto: Blue Kotor Bay

U srcu Bokokotorskog zaliva, brižno čuvan u okrilju padina istoimenog brda, sa jedne i okupan mirisom Jadranskog mora, sa druge strane, leži Health & Wellbeing retreat De Mar VRMAC, vodeći sadržaj Blue Kotor Bay Premium Spa Resort-a. Sjedište centra, Kotor, grad pod zaštitom UNESCO-a, istaknut je na mnogim svjetskim listama najljepših turističkih regija, a Forbes i Bloomberg ga izdvajaju kao jednu od top 20 “must see” destinacija. Još od Venecijanskog doba ovaj dio zaliva je prepoznat kao prirodna zdravstvena oaza u liječenju respiratornih bolesti.

Blue Kotor Bay
foto: Blue Kotor Bay
Blue Kotor Bay
foto: Blue Kotor Bay

U 21. vijeku svakodnevno se suočavamo sa izazovima u poslovnom okruženju, privatnom životu, ali i krupnim izazovima na globalnom nivou. Nakupljeni stres u velikoj mjeri utiče na funkciju čitavog organizma. Zdravim navikama možemo znatno uticati na kvalitet života. Upravo ovo je razlog što jedan od glavnih fokusa našeg centra jesu programi bazirani na pronalaženju ravnoteže - Detox vita i Stress relief program. Kombinacijom ova dva paketa smo napravili i opciju za sve one koji na kratko žele pobjeći iz kancelarijiskog okruženja i vikend posvetiti sebi. Managers Retreat paket će biti aktivan do kraja Marta 2023. godine, a baziran je na tri dana kompletne revitalizacije u magičnom ambijentu Bokokotorskog zaliva. Kao dar od prirode dobili smo lokaciju koja se nalazi u području pod uticajem prirodnog fenomena Ruže vjetrova – u posebnim djelovima dana je intezivno isparavanje jona i minerala što nas je podstaklo da kreiramo naš signature, post Covid program - Respiratory vitality. Spremno smo ušli u zimsku sezonu sa Immune booster programom, a Silver paket – healthy ageing sa svojim motom Dodaj život godinama, a ne godine životu, je najaktuelniji paket kod ženske populacije. Uz kombinaciju tretmana i vođenih aktivnosti vašem tijelu i licu dajemo novu svježinu i mladoliki izgled. Svi programi u centru su pažljivo kreirani, usklađeni, vođeni našim stručnim timom. Centar raspolaže sa najsavremenijim uređajima kako za respiratorne tako i fizioterapijske programe. U post-Covid periodu koji je najvećim dijelom uticao na respiratorne organe u našem centru radimo i kompletnu neinvazivnu provjeru kapaciteta pluća, spirometriju, difuziju i pletizmografiju.

Blue Kotor Bay
foto: Blue Kotor Bay
Blue Kotor Bay
foto: Blue Kotor Bay

U Blue Kotor Bay resortu imamo jedan zajednički cilj, da uz pomoć prirodnih blagodeti kreiramo sveoubhvatni proizvod kako bi svi naši gosti uživali u unikatnosti pozicije gdje planine ljube more, koristili sadržaje hotela, a u isto vrijeme i unapređivali svoje zdravlje. Sa ponosom ističemo da u sezonu 2023. hotel ulazi kao dio svjetskog hotelskog lanca pod novim nazivom Hyatt Regency Kotor Bay Resort. Za više detalja i informacija o centru i programima naše osoblje je uvijek spremno za sva vaša pitanja putem email-a hmc@bluekotorbay.com ili telefona +382 69 113 222.