Dr Ćalović, specijalista interne medicine, uži specijalista kardiolog-aritmolog, 1. i 2.marta u Poliklinici Moj Lab

Ukoliko patite od poremećaja rada srca, u prilici ste da pregled i dijagnostiku prepustite jednom od najeminentnijih regionalnih stručnjaka iz te kardiološke oblasti.

13679 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Moj Lab
Foto: Moj Lab

“Većina aritmija su bezopasne, ali neke mogu biti ozbiljne, a neke čak fatalne. Kada srce radi nepravilnim ritmom, veoma ubrzano ili usporeno, njegova pumpna funkcija se smanjuje. Tada ne može da ispumpa dovoljno krvi do svih djelova tijela, što može oštetiti mozak, srce, kao i druge organe. Obratite pažnju na simptome aritmije: sinkope, tj. gubici svijesti, palpitacije (lupanje srca), nepravilan rad srca, gušenja i nedostatak vazduha tokom manjeg napora. Ne zanemarujte simptome, prekontrolišite stanje svog srca.”

Dr Žarko Ćalović koji je objavio preko 40 radova na temu kardiologije i aritmije, ordinira u bolnici San Donato u Milanu. Odjeljenje za kliničku aritmologiju s Elektrofiziološkom laboratorijom IRCCS Policlinico San Donato je među najvećim svjetskim bolnicama u kardiologiji, predstavlja jedan od najinovatnijih centara na međunarodnoj sceni za liječenje svih kardijalnih patologija koje izazivaju poremećaje srčanog ritma, od najčešćih oblika do najređih stanja.

Dr Ćalović je dio tima stručnjaka poznatih po revolucionarnim rezultatima u tretmanu svake vrste poremećaja ritma srca i srčane slabosti i koji godišnje obavi preko 4000 procedura, što čini najveći broj aritmoloških procedura na svijetu na godišnjem nivou.

Moj Lab
foto: Moj Lab

Pregled dr Žarka Ćalovića, specijaliste interne medicine, kardiologa-aritmologa, zakažite na broj telefona 19989

U poliklinici Moj Lab kontinuirano imate mogućnost da zakažete preglede kod regionalno priznatih stručnjaka iz svoje oblasti.

Pogledajte raspored dolazaka za naredni period

Moj Lab
foto: Moj Lab